Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Корпоративна картка, чи можна розразхуватись за рекламу з гуглом

Відправлено користувачем svitloe 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня!

Може хтось стикався з ситуацією.

Юридична особа (резидент) - потрібно розраховуватися за рекламу з компанією Гугл (нерезидент). Чи можна, дані розрахунки провести з допомогою корпоративної карти?

Адже, згідно з п. 8.3 цієї Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та [...], кошти з поточного рахунку юридичної особи не можуть бути використані за допомогою корпоративної картки для: одержання заробітної плати, інших виплат соціального характеру, здійснення розрахунків за зовнішньоторговельними договорами (контрактами), здійснення іноземних інвестицій в Україну та інвестицій резидентів за її межі.

І чи можна включати витрати на рекламу у витрати підприємства для цілей оподаткування податком на прибуток?
Quote

згідно з п. 8.3 цієї Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та [...], кошти з поточного рахунку юридичної особи не можуть бути використані за допомогою корпоративної картки для: одержання заробітної плати, інших виплат соціального характеру, здійснення розрахунків за зовнішньоторговельними договорами (контрактами), здійснення іноземних інвестицій в Україну та інвестицій резидентів за її межі.

Відповідно, не можна.

_______________
Корисна інформація для бухгалтера
Добрый день. Может Вам это чем-то поможет , наше предприятие платит компании гугл за рекламу, но эта компания является резидентом, я так понимаю это представительство или что-то в этом роде


Здравствуйте, мы "гуглу" платили по безналу с ндс. Все нормально было. А собственно, почему нельзя с корпоративной карточки? Подтвердить актами, квитанциями. Внешнеторговый контракт, в моем понимании - это импортно-экспортные операции. А Вы платиете представительсту "Гугл", которое зарегистрировано в Украине.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00043899999999997