Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Довідка про відсутність заборгованності по податкам

Відправлено користувачем Lari 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня,

замовник (АО Росія), з яким ми плануємо працювати, в числі різних документів ТОВ також вимагає Довідку про відсутність заборгованності по податкам. Виглядає як забаганка, але що робити...

Що вписувати в графу нормативний документ, на підставі якого цю довідку податкова видасть, і чи взагалі її видадуть, якщо буде вказано такого отримувача?
Добрый день.
У нас тоже иностранные контрагенты требуют такую справку. Мы ссылаемся на Закон Украины "О публичных закупках" №922-VIII от 25.12.2015г. - налоговая выдает без проблем. Если отправлять через медок, обязательно отмечайте, что получить справку в бумажном виде (в электронном нам так и не выдали).
Да и еще, не знаю как на сегодняшний день (только вышла из отпуска), но в середине июня банки по постановлению №369 от 15.08.16 (в связи с изменениями в нём) сообщили, что для оплаты нерезиденту необходимо дополнительно предоставить информацию о структуре предприятия (кому платим) и о его конечном бенефициарном собственнике, чтоб исключить, что он (бенефициарный собственник компании-контрагента) не является резидентом страны-агрессора. Так что, я бы уточнила в банке по поводу таких требований на текущий день, и если они есть, то предусмотрела бы пункт в договоре о том, что Ваш контрагент обязан предоставить такую информацию.


Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00031200000000009