Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

робота водіїв в вихідний день

Відправлено користувачем sansa 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Добрий день. Вибачте за довгий текст)) Допоможіть розібратися. Дано: ФОП-перевізник. При виконанні перевезень на водіїв оформлялось відрядження. Якщо на час відрядження припадали вихідні, то табелювались по графіку як вихідні і не оплачувалось (довгий рейс, переважно міжнародний). Якщо ж перевезення 1-2 дня (Україна) випадало саме на вихідний (субота/неділя) то надавався інший день відпочинку, якщо була можливість, або оплачувався в подвійному розмірі. Питання: тут виходить робота в вихідний день, для якої є чіткий перелік можливостей (ліквідація стихійного лиха і т. п, всього 4 ст. 71 КЗпП) Як краще і безболісніше вийти з ситуації що склалася і працювати в подальшому? Чи можливо сюди "підтягнути" і прописати в наказі на відрядження п 3 або 4 ст 71 КЗпП "для виконання невідкладних, наперед не передбачених робіт..." "для виконання невідкладних навант-розв робіт для запобігання простою рухомого складу та скупчення вантажів" чи краще заднім числом оформити підсумований облік р/ч з терміном місяць і "намалювати" графіки змінності під табель, а те, що в подвійному розмірі оплачувалось - по попередній схемі? Буду дуже вдячна за підказки.
Custom essay writing reviews suggest that all such professionally written papers also follow such protocol that makes essay service review even better. You can get affordable services with these experts who can make sure about giving you the fantastic best essay writing services
Працюємо аналогічно по наведеній зверху схемі, були неодноразово перевірки, претензій до нарахування з/п і такого табелювання робочого часу водіїв не було.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00027899999999992