![]() | ||
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 12 жовтня, 2021 09:17 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 12 жовтня, 2021 10:27 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 12 жовтня, 2021 10:32 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 12 жовтня, 2021 10:51 |
Roksolana2017
Ну в ЗУ Про відпустки нічого не прописано про документи підтверджувальні.
Може написати в заяві, що з чоловіком розлучена, не спілкуюсь, не маю інформації про його місцезнаходження або щось таке. Це ще одна "прогалина" у законодавстві, на яку нема точної відповіді) А листи Мінекономіки не мають ніякої юридичної сили.
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 12 жовтня, 2021 15:25 |
У мене таж ситуація у співообітника. Задавала питання на бух.платформі Семінар.сом. Відповідав Тимур Алієв, що якщо діти від різних матерів, то батько не має право на таку соціальну відпустку, тому що і в матері повинно бути 2 дитини.Quote
Roksolana2017
А в мене таке питання.
Працює батько 2-х дітей, діти від різних шлюбів. На дитину від 1-го шлюбу сплачує аліменти.
Так ось питання у чому, в законі написано: "Одному з батьків, які мають двох або більше дітей віком до 15 років...", якщо читати дослівно, то випливає, що одному з батьків, які на двох мають 2-х і більше дітей, тобто один батько і одна матір. Якщо діти від різних матерів, то батько не має право на таку відпустку? Не можу зрозуміти.
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 00:12 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 06:25 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 06:51 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 06:52 |
nika90477
А в мене таке питання.
Працює батько 2-х дітей, діти від різних шлюбів. На дитину від 1-го шлюбу сплачує аліменти.
Так ось питання у чому, в законі написано: "Одному з батьків, які мають двох або більше дітей віком до 15 років...", якщо читати дослівно, то випливає, що одному з батьків, які на двох мають 2-х і більше дітей, тобто один батько і одна матір. Якщо діти від різних матерів, то батько не має право на таку відпустку? Не можу зрозуміти.
У мене таж ситуація у співообітника. Задавала питання на бух.платформі Семінар.сом. Відповідав Тимур Алієв, що якщо діти від різних матерів, то батько не має право на таку соціальну відпустку, тому що і в матері повинно бути 2 дитини.
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 08:34 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 09:00 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 09:33 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 10:17 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 10:30 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 12:02 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 13 жовтня, 2021 12:09 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 18 жовтня, 2021 09:38 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 18 жовтня, 2021 09:54 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 18 жовтня, 2021 10:01 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 18 жовтня, 2021 11:48 |
Tatyana_TAD
Да, мы это письмо и обсуждаем. Тоже решили, что через приказ будем.
Если подитожить:
Мать - двое детей от разных отцов. Сколько у отцов детей от их предыдущих браков - неизвестно.
Ее право на отпуск - документ от каждого отца, что он не использовал право на отпуск, так?
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 18 жовтня, 2021 12:06 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 18 жовтня, 2021 13:08 |
Re: Компенсація за соц.відпустку - без документа про її використання батьком? | 19 жовтня, 2021 05:55 |
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2017 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua