Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Аліменти

Відправлено користувачем Liusik 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Аліменти
Прийшов виконавчий лист про аліменти. Двоє дітей 11, 15 років. У папуні цього мінімальна з/п, а платити потрібно не менше 30% прож. мінім. на дитину відповідного віку. Це: 210,30*2=420,60.А йому , тобто папі нічого не лишиться. Що робити? Чи є обмеження щодо зарплати папи?
Re: Аліменти
"Загальний розмір усіх відрахувань при кожній виплаті заробітної плати не може перевищувати 50% , крім стягнення аліментів на неповнолітніх дітей де можливе стягнення до 70%". Це в роспорядженні написано. А може 70% ? я в заблуждении.


Re: Аліменти
"Загальний розмір усіх відрахувань при кожній виплаті заробітної плати не може перевищувати 50% , крім стягнення аліментів на неповнолітніх дітей де можливе стягнення до 70%". Це в роспорядженні написано. А може 70% ? я в заблуждении. - ТАК И ЕСТЬ, ДО 70% (В КЗОТЕ ОБ ЭТОМ СКАЗАНО)! Я ДУМАЮ, ЧТО ЭТО ТАКЖЕ МОЖЕТ КАСАТЬСЯ СИТУАЦИИ, КОГДА РАБОТНИК НАНЕС УЩЕРБ ПР-Ю.
Re: Аліменти
Загальний розмір утримань із заробітної плати на виплату аліментів на неповнолітніх дітей не може перевищувати 70% зарплати , яка належить до виплати працівникові (ст. 26 Закону про оплату праці).
Re: Аліменти
Спасибо. Єто такая волокита. И всё на бедніх бухов. Ну за что такое наказание? Почему бы этой службе исполнительной не заниматься этим самим? За что они только деньги получают? Задолбали.... Это у меня сегодня депресняк по-моему. Зарплату дали. Маааахонькую..... Аж страшно. Я в декретном дома больше получала.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00029000000000001