Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи

Розширений пошук по форуму

ТЕРМІНОВО!!! Прошу допомоги по ЄСВ

Відправлено користувачем Blonda2012 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
після того як відокремила відпускні (тип 10) від зарплати окремими рядками в Таблиці 6, Табл.1 видає помилку "Попередження. Рядок 4.1.1 (350082,7) не дорівнює сумі по таблиці 6 (324457)". Різниця саме загальна сума відпускних.

в чому може бути помилка???
не зважайте на попередження і відправляйте звіт
Anna
не зважайте на попередження і відправляйте звіт

а чи не буде помилкою??? адже якщо об*єднати ці рядки (зарплату і відпускні) сума не зміниться і пимилка не вискакує. я вже запуталась..=(((

Запитайте вашого інспектора.
В мене теж так було, відправила, прийшли квитанції, що звіт завантажено вдало.
У меня не совпадает в табл 1 стр1 и стр 2 на разницу отпускных.Это в семерке.Думаю. что не правильно.Надо вручную править
Для Blonda 2012!!! Попередження, це не помилка. Відправляйтн звіти сміло і буде вам удача!!!!!!!
Допоможіть!)
Звіт не прийняли, не правильний КВЕД у медок. як створити новий звіт, з новим КВЕД?
dashasin
Допоможіть!)
Звіт не прийняли, не правильний КВЕД у медок. як створити новий звіт, з новим КВЕД?
Головне меню - Довідники - Картка підприємства - Додатково- змінюєте КВЕД

Копіюємо не правильний звіт, тиснемо F5+F6+F4 - ВКЕД змінюється автоматично на новий!
F5-обновити, F4-перевірити, а що означає F6?
Anna
F5-обновити, F4-перевірити, а що означає F6?

F6- Перерахувати документ

Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись

Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua

0.00044599999999995