Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

СДАЕМ ОТЧЕТНОСТЬ ПО ЕСВ - все вопросы здесь

Відправлено користувачем godzelh 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 55 з 67    Сторінки: ПершаПопередні5051525354555657585960НаступнаОстання
Я ФОП 2 група працює найманий працівник інвалід яку ставку ставку ЄСВ застосовувати 8,41% чи 22 %; який код категорії ставити у звіті по ЄСВ
ЄСВ
Я ФОП 2 група працює найманий працівник інвалід 3723 грн. заробітна плата яку ставку ставку ЄСВ застосовувати 8,41% чи 22 %; який код категорії ставити у звіті по ЄСВ
Re: ЄСВ
УВЫ у ФОПов все ставки 22%


Я ФОП маю найманих працівників за місяць отримують 3723 грн. індексацію потрібно платити?
Quote
katy123456789
Я ФОП маю найманих працівників за місяць отримують 3723 грн. індексацію потрібно платити?
индексация касается всех, и ФОПов в т.ч.
Quote
katy123456789
Я ФОП маю найманих працівників за місяць отримують 3723 грн. індексацію потрібно платити?

Так, бо індексується ні МЗП, а прожитковий мінімум = 1762,00 грн !!!
Quote
katy123456789
Я ФОП маю найманих працівників за місяць отримують 3723 грн. індексацію потрібно платити?

Це залежить від того, який місяць був базовим. Якщо січень цього року - базовий місяць, то індексації в лютому -березні не буде. Може виникнути у квітні або навіть у травні.
Працівниця прийнята на роботу 01.11.2017 року звільняється 01.03.2018 року має дитину інваліда на попередньому місці роботи звільнена була 14.07.2017 року компесацію за невикористану соціальну відпустку 10 днів отримала, мені потрібно при звільненні виплачувати компенсацію за невикористану соціальну відпустку.
ТОВ працювало 5 місяців, потім припинило свою господарську діяльність але не призупинило. Працівники всі звільнені. 5 місяців працював інвалід середньооблікова чисельність за 5 місяців 20 осіб серед них один інвалід. Звіт здано, але у фонді соц.зах. інвалідів поставили до відома що будуть подавати до суду як невиконано норму по працевлаштуванню інвалідів.
а вопрос то собственно в чём?
ТОВ працювало 5 місяців, потім припинило свою господарську діяльність але не призупинило. Працівники всі звільнені. 5 місяців працював інвалід середньооблікова чисельність за 5 місяців 20 осіб серед них один інвалід. Звіт здано, але у фонді соц.зах. інвалідів поставили до відома що будуть подавати до суду як невиконано норму по працевлаштуванню інвалідів. Питання фонд чому буде подавати на суд так як товариство на даний час господарської діяльності не веде? Якщо працює від восьми до 25 осіб - одне робоче місце.
ТОВ працювало 5 місяців, потім припинило свою господарську діяльність але не призупинило. Працівники всі звільнені. 5 місяців працював інвалід середньооблікова чисельність за 5 місяців 20 осіб серед них один інвалід. Звіт здано, але у фонді соц.зах. інвалідів поставили до відома що будуть подавати до суду як невиконано норму по працевлаштуванню інвалідів. Питання фонд чому буде подавати на суд так як товариство на даний час господарської діяльності не веде? Якщо працює від восьми до 25 осіб - одне робоче місце. Що нам робити в даному випадку?
Скільки потрібно інваліді якщо на підприємстві середньооблікова кількість штатних працівників 20?
Видимо фонд считает не 5, а 12 месяцев, тогда среднегодовая численность будет 5*20/12=8, а инвалида как бы и нет, тк. 5*1/12=0,41, округляется до 0.
Blick, естественно. И фонд считает правильно - такова инструкция №286.
лікарняні
Підскажіть будь - ласка як правильно нарахувати лікарняний коли працівниця вийшла з декретної відпустки 24 жовтня 2017 року пропрацювала листопад, грудень у січні була на лікарняному 5 днів і на початку лютого також пішла на лікарняний 5 днів,
січень мені включати в розрахунковий період чи ні?
ФОП ошибочно подал в годовом отчете ЕСВ вместо таблицы 2 (единый налог) таблицу 1 (для общей системы). Как исправить ошибку?
На жаль для цих звітів скасовуючої не існує, тому треба
відмінити проведення невірного звіту і подати новий.
Процедуру треба виясняти в податковій, а можливо
вони відправлять в ПФ...



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Re: лікарняні
Підскажіть будь - ласка як правильно нарахувати лікарняний коли працівниця вийшла з декретної відпустки 24 жовтня 2017 року пропрацювала листопад, грудень у січні була на лікарняному 5 днів і на початку лютого також пішла на лікарняний 5 днів, при розрахунку за лютий місяць січень мені включати в розрахунковий період так як січень не повністю відпрацьований був лікарняний ?
Re: лікарняні
доброго дня! а кто может подсказать как быть в ситуации, когда работник увольняется, а выплата по его больничному еще не профинансирована ФСС? (заявка принята, но средства еще не поступили на дату увольнения)
понятно, что нужно произвести полный расчет по з/п и компенсации за отпуск. а что с больничными? как их отражать в отчетности после увольнения?
лікарняні
Працівниця 24 жовтня 2017 року вийшла з декретної відпустки у січні 2018 року була 5 днів на лікарняному 16.02.2018 року пішла на лікарняний на 8 днів. Як правильно визначити розрахунковий період?
лікарняні
Працівниця 24.10.2017 вийшла з декретної відпустки. У січні 2018 року була на лікарняному 5 днів. У лютому знов пішла на лікарняний на 8 днів. Як правильно визначити розрахунковий період?
лікарняні
Працівниця 24.10.2017 р. вийшла з декретної відпустки. У січні 2018 року на лікарняному 5 днів. У лютому знов пішла на лікарняний на 8 днів. Як правильно визначити розрахунковий період для розрахунку лікарняного?
Допоможіть розібратися, здаю майнову декларацію дохід у мене за рік вийшов 15000 грн, тепер заповнюю звіт з ЄСВ (приватний нотаріус) і проставляю за кожен місяць по мінімалці, загальна сума доходу виходить 38400, але ж це не правильно сума доходу вже не співпадає з сумою доходу в декларації, в звіті з єсв я не маю право пропускати суми по місяцям і ставити прочерки. Як тепер ззвести суму доходу до одного знаменика??????confused smiley
Так ви як і ФОПи загальники маєте ставити різні суми,
в колонку 2 ставите суми з декларації (загальна сума
колонки повинна відповідати сумі доходу з майнової деки),
а в колонку 3 ставите суму з якої платились внески - все
по законодавству. drinking smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
звільнення
Доброго дня ! Підскажіть будь-ласка, як правильно розрахувати працівницю яка вийшла з декретної відпустки і відразу звільняється за власним бажанням. Працівниці потрібно виплатити 18 днів компенсації за невикористану відпустку і 1 день заробітної плати, але працівниця 3 роки не працювала оклад був 1500 грн., але це менше мінальної зарплати на даний момент, як правильно зробити розрахунок.
Добрый день, форумчане!
Возник вопрос с начислением ЕСВ. Работница у нас работает в качестве внешнего совместителя (ЕСВ платим от фактич. з/п, не доначисляя до мин. ставки). Она ушла в декретgrinning smiley, но только по основному месту, на нашем предприятии так и работает и собирается продолжать (хотя по основному намерена уходить в отпуск до 3 лет). Вопрос состоит в том, что теперь по основному месту работы зп у нее не будет, соответственно и ЕСВ платить так же не будут, но у нас то она продолжает работать.Следует продолжать начислять ЕСВ как и раньше - по фактическому заработку, или теперь необходимо доначислять размер ЕСВ до мин. уровня? ведь по основному месту работы есв не будут начислять, как я понимаю, вообще.
Может я и ошибаюсь, но у вас она совместитель и это главное, а что где начисляют ей то не ваша забота
Доброго дня! Підскажіть, як все ж таки відображати у табл.6 звіту з єсв суму єсв з інваліда-працівника 8,41% чи 22%?
Наскільки я розумію-форма звіту ще не оновлена і програма розраховує 8,41%. Дякую!
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 55 з 67    Сторінки: ПершаПопередні5051525354555657585960НаступнаОстання
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000525