Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

1-підприємництво коротка

Відправлено користувачем brick 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Как вы понимаете в этом отчете "Платежі підрядникам"? Платежи по договорам подряда? Наше предприятие приобретает услуги, необходимые для оказания наших услуг, но это не производство ТМЦ или строительство, то есть все договора на услуги. Помню, пару лет назад в этом месте отчета показатели назывались иначе и тогда было "все входящие услуги кроме аренды", так как аренда выделена отдельно.
8. У рядку 407 показник "Платежі підрядникам" містить інформацію із рядка 406, де підприємство-замовник відображає витрати, пов'язані з оплатою виконаних підрядником і прийнятих відповідно до договірних відносин робіт без ПДВ (із рахунку 68 або якщо підприємство не використовує спрощений План рахунків - із рахунку 63). У цьому рядку не відображається вартість робіт з монтажу основних засобів, оскільки ці витрати відносяться до капітальних інвестицій.
Платежі підрядникам вважаються платежі, які підприємство здійснює третім сторонам як відшкодування за товари, роботи, послуги.
Что в инструкции я знаю. Мне не понятно, что имеется в виду.


В этой же инструкции есть еще Підрядником (субпідрядником) вважається одиниця, що виконує певні завдання, такі як частина виробничого процесу або навіть повний виробничий процес; надання послуг з підбору (найму) персоналу або забезпечення допоміжних функцій за договірними відносинами із замовником. Но у меня услуги, а не производство. Для этих услуг потребляются услуги других предприятий. Непонятно, включать в стр.407 эти услуги или нет, если по тексту описания стр.406 они относятся к "послугам невиробничого характеру".
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028499999999998