Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Табель обліку робочого часу

Відправлено користувачем bordian 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня!
Як правильно вести табель та яка має бути норма годин, при робочому часі працівників за 6-денного робочого тижня (з Вівторка по Неділю)???
Якщо проставляти з Вт по Сб по 7 год і в Нд по 5 год, то норма за місяць буде інакшою! Що в такому випадку робити???
Дякую!
Нет нормы в день, есть недельная - не больше 40 часов. Попробуйте ставить по 6 часов в субботу и воскресенье. Если не поможет, тогда можно кому-то уменьшать норму в другие дни, чтоб выйти на месячную норму. Или можно переработку в двойном размере оплачивать.
Дякую Вам за відповідь!


а разве не месячная норма времени берется за основу? т.е, график работы 7 дней через 7 по 10 часов это совсем неправильно?
7 через 7 по 10 часов - это уже суммированный учет рабочего времени, там норму и год установить можно.
Скажите пожалуйста, может быть график работы с 8.00 до 17.00?Не будет тут каких-то доплат за неурочное время и пр...?
А обед есть? Или Вы хотите по 9 часов в день ставить? Тогда конечно переработка будет. График может быть каким угодно, лишь бы норма соблюдалась. Можно и с 8:00 до 20:00 работать, если через день. Обязательная доплата есть только за ночные - это с 22:00 до 6:00, а так же за работу в праздник.
перерыв есть с 12 до 13
И что тогда необычного в этом графике? С 8 до 17 с перерывом в 1 час выходит 8 часов работы. Стандартнее графика трудно и придумать.
шановні форумчани, а як у табелі показувати загальну неявку за місяць, якщо повністю у відпустці без збереження зп або по догляду до 3-х років? у календарних днях? чи треба прикинути, скільки робочих днів мало бути відпрацьовано і зазначати їх?confused smiley
Добрий день, колеги.
Хто як веде табель? Всі за формою П-5? Чи обов'язково за цією формою чи можна її спростити? В інеті різні статті з різними думками, а у кого як на практиці?
Давно веду упрощенный. Были проверки соцстраха, налоговой, проблем не было.
Даже больше скажу. Как-то приняла дела, а предыдущая бухгалтер вообще табелей не вела. И это при том, что были приказы и на работу в выходные, и отгулы. Мне первый год очень трудно было без табелей отпускные и больничные считать, благо что нечасто. Была проверка того периода, даже вопросов не возникло.
Ну табель мабуть більше цікавить Держпрацю. Наслухалась вебінарів, там всі наголошують на формі П5 і приводять приклади листів Держпраці про це і рішення судів, що треба саме П5 використовувати. Не можу знайти де написано про обов'язковість П5 і про те, які
обов'язкові реквізити повинні бути у табелі.
Чи може я даремно переймаюсь? Як на практиці цікаво? Чи заморочуються з формою П5. Вона така не зручна як на мене, багато показників, які ніколи й не будуть використовуватись. У нас маленьке підприємство, заморочних показників немає.
Говорили, что срок хранения табеля - один год. Думаю, на маленьком предприятии нет смысла заморачиваться.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00047