Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Не сдан отчет по рекламе.

Відправлено користувачем Valeri 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Не сдан отчет по рекламе.
Не сдан отчет ЧПшником по рекламе за октябрь с прочерками. Стоит ли пробовать договориться с инспектором, или это уже 100% штраф в 170 грн.?
Подскажите плиз.
Вряд ли они сейчас пойдут на компромисс, в любом случаи можно попробавать, а вдруг у инспектора забит свободный номер регистрации отчетности.
Может кому пригодится,коллеги, на следующий день вопрос еще можно решить,сказал инспектор. Дальше сведения подаются уже куда то там.
Ghost4000 , спасибо.


Valeri, а только в октябре прочерки или вообще? Мы ТОВ, одно время сдавали отчеты по рекламе и даже чуть чуть платили, потом оформили по другому договора и объекта обложения ННР не стало, перестала сдавать отчеты. Прошло больше чем погода -звонок из ДПИ, я говорю так и так, не занимаемся рекламой. Сказали принести письмо, сдала в канцелярию, прошло уже месяца 3 -тихо все...
В начале года было пару месяцев с начислениями, потом прочерки. Я не увидела нигде что если нет деятельности, сдавать не нужно. Так понимаю, раз сдали, дальше даже если и пустышки, сдавать нужно.
В Вашем случае хорошие инспектора попались, видимо smiling smiley
Мы также сдаем "пустышки" , от греха подальше... А то насчитают потом по 170,00
Разъяснения ГНАУ, если вдруг рекламной деятельности нет и не планируется в дальнейшем


Питання:
Який порядок зняття з обліку платника податку з реклами в органах ДПС, якщо підприємством припинено здійснення рекламної діяльності і в подальшому не планується?

Відповідь:

На підставі п. 7.11 р. 7 Порядку обліку платників податків і зборів (обов’язкових платежів), затвердженого наказом ДПА України від 19.02.98 №80 із змінами та доповненнями (далі – Порядок №80) у разі здійснення рекламної діяльності на території іншої територіальної громади, платник податків зараховується до категорії платників окремих податків в органі державної податкової служби, відповідному цій території.

Виключення з категорії платників окремих податків здійснюється відповідно до пп. 7.11.2 п. 7.11 р. 7 Порядку №80, яким передбачено, що при надходженні (наявності) відповідних підтвердних документів або по закінченні бюджетного року платники окремих податків, у яких відсутні об'єкти, ліквідовані (закриті, реорганізовані) підрозділи, у зв'язку з чим такий платник податків був зарахований до категорії платників окремих податків, за умови своєчасності і повноти сплати податків на відповідній території до Державного бюджету України та місцевого бюджету, на підставі службових документів відповідних галузевих підрозділів податкового органу виключаються з категорії платників окремих податків відповідного органу державної податкової служби, про що вносяться відомості до Єдиного банку даних юридичних осіб або Реєстру фізичних осіб.

Виходячи із вищевикладеного, оскільки платником податку припиняється здійснення рекламної діяльності, а саме об’єкту оподаткування податком з реклами не виникає, то такий платник виключається з категорії платників окремих податків. При цьому, скасування реєстрації платника податку з реклами за місцем здійснення діяльності можливе при отриманні органами державної податкової служби повідомлення від платника в довільній формі (усно, письмово) про припинення рекламної діяльності.
Спасибо огромное, как то я упустил этот момент.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00054999999999994