Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Пароль користувача при вході в 1С

Відправлено користувачем natalya715 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня! Я зараз шукаю роботу бухгалтера і зіштовхнулася з тим, що вже два рази мені пропонували роботу в 1С без застосування пароля при вході в програму. Бухгалтера там працюють заходячи в програму під своїм іменем без пароля. Мені це здалося підозрілим. А може це нормально, хтось може дати якусь пораду з цього приводу. Дякую.
А что мешает создать себе пароль? Пусть себе другие без пароля работают, если им это нравится, а себе задайте пароль.
В принципе пароль в 1С нужен, чтоб каждый под своим именем заходил и можно было отследить кто начудил. Но вот Вы знаете, где это смотреть? Часто этим пользуетесь? Может там все друг другу доверяют, или следить кто какой документ провел просто некому. Для защиты от взлома программы пароль не работает. Дайте мне любую 1С7.7 с кучей паролей, я через минуту в нее войду, только без имени пользователя. Может в восьмерке с этим серьезнее, не знаю.
Дякую Вам за відповідь. Просто раніше, коли документи велись вручну, була впевненість, бо твій почерк. А зараз виходить, надія тільки на пароль. Щоб прослідкувати хто начудив, достатньо заходити під своїми іменами. А пароль, на мою думку для того, щоб не переробили вже зроблені тобою док-ти. Хоча це не 100% захист, але хоч якийсь. І, навіть хтось (наприклад ін. бухгалтер), бо я шукаю роботу рядового бух., преглядаючи мої документи, може не навмисно щось змінити, і тоді докажи, що ти не дурак.


Но ведь не отследишь, кто изменил. Вот недавно в НН оказалась неправильная цена. Отследила, делала НН помощница, потом перепроводила я, т.к. она забыла код УКТ ЗЕД указать, но кто неправильную цену поставил - абсолютно неизвестно, это не отслеживается. В журнале видно кто и когда документ открыл, сохранил, перепровел, а сумм там нет. И кого винить? Ее обвинить могу. только если я еще НН не перепроводила, а я все перепровожу, т.к. после регистрации ставлю галочку. что она зарегистрирована.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028499999999998