Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема | Сторінка 2 з 2 Сторінки: 12 |
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 21 травня, 2013 11:34 |
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 21 травня, 2013 11:56 |
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 30 травня, 2013 09:36 |
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 30 травня, 2013 10:03 |
Не нервуйте!Quote
Karmen
Як закінчилась ваша історія з податковою? Сьогодні мені подзвонив інспектор і сказава що в мене дуже велика розбіжність між декларацією та ф.1ДФ підприємств. В суботу йду в податкову на розборки (я СПД і здаю в оренду 1 авто і 1 складське приміщення, працюю лише з двома фірмами і по їх звітах все зійшлось) тому навіть незнаю як їм завтра доказувати щоя не баран і цих грошей не отримував. А сума дуже солідна понад 100тис.грн
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 30 травня, 2013 11:03 |
nikonНе нервуйте!Quote
Karmen
Як закінчилась ваша історія з податковою? Сьогодні мені подзвонив інспектор і сказава що в мене дуже велика розбіжність між декларацією та ф.1ДФ підприємств. В суботу йду в податкову на розборки (я СПД і здаю в оренду 1 авто і 1 складське приміщення, працюю лише з двома фірмами і по їх звітах все зійшлось) тому навіть незнаю як їм завтра доказувати щоя не баран і цих грошей не отримував. А сума дуже солідна понад 100тис.грн
Раджу іти в податкову з отаким листом , який наведений в попередньому пості.І наполягати на своєму, спокійно і впевнено.
Моєму ФОПу минулого року податкова вот так само " шила дєло", що вона, типу, має неабиякі земельні ділянки на півдні України і за оренду цих ділянок від якоїсь фірми отримала дохід!!!!! Після візиту до рідної податкової з отаким листом все заспокоїлося і засохло.(Тьху,тьху,тьху!)
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 30 травня, 2013 11:12 |
Karmen
Як закінчилась ваша історія з податковою? ...
Re: Я вважаю себе сумлінним платником, як поступити у такій ситуації? | 30 травня, 2013 14:31 |
KreontQuote
Karmen
Як закінчилась ваша історія з податковою? ...
Наразі ніяк. Ну тобто ніхто з ДПС (чи вже Міндоходів) не дзвонить і нічого більше не вимагають щоб доказувати свою правоту. Видно що дійсно самі розібрались з цією невідомою мені фірмою.
П.С. Зміст листа помагав один юрист складати, я тому впевнений в його "правильності" по тексту.
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема | Сторінка 2 з 2 Сторінки: 12 |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua