Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Коригування даних постраховому внеску за 2010 рік

Відправлено користувачем OlexandrHilenko 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Потрібно внести зміни по людях, які відмовились від Ід. коду за період - 2010 рік повністю. Підкажіть будь ласка як це зробити у Медку?
Вы имеете в виду отчет в пенсионный фонд? И какие изменения? Суммы не меняются? В любом случае, чтобы сделать это в медке, нужно чтоб в нем были сданные отчеты за 2010 год.
Так. Звітів за 2010 рік немає. Проблема в тому, що людина відмовилась від ІД кода і завчасно про це не повідомила ні пенсійний ні на місці роботи нічого відомо не було. Зараз оформляється цьому працівнику пенсія і з цим виникла проблема. У пенсійному вимагають надати звіти за кожен місяць (таблиця 6 початкова і скасовуюва) за 2010 рік. Зробити цього я так як вони мені пояснили не можу.


Я меняла отчество в 2012 году за 2010, тоже подавала скасовуючу и початкову по каждому месяцу, но у меня сданные отчеты за 2010 были. Там просто, на таблице сданного отчета кликнуть правой кнопкой и "створити скасовуючу". Без сданного отчета может быть проблематично. А на бумаге их не устроит?
Кстати, как они объяснили? Может и можно без сданного, просто Вы что-то не так делаете.
В періоді 2010 року по місяцях створити початкову і скасовуючу таблицю 6 і перелік таблиць.
Правильно говорят, вот только не уточнили, что это делается на основе сданного отчета.
А попробуйте создать отчет в каком-то месяце, хотя бы с этим одним сотрудником, но так как было в сданном. Потом становитесь на таблицу 6 и правой кнопкой "створити скасовуючу". Вдруг получится. В скасовуючем заполняете как было сдано, в початковом как правильно, и к этим двум таблицам один ярлык.
А як мені бути з тим що форми змінились і зараз дві колонки Суми утриманого ЄСВ і Суми нарах. ЄСВ, а було одна колонка Сума страхових внесків? У 2010 році таблиця 6 така ж як і у 2016 році.
Не только форма изменилась. В 2010 был взнос в ПФ, с 2011 - ЕСВ. Но если создавать в периоде 2010, то должна открываться старая форма.
Немає нічого я сьогодні оновив Медок і форми нові. Немає ніякої графи Взнос ПФ.
Так и есть, проверила. когда перехожу в 2010 год, пишет - "Звіт по единому соціальному внеску страхувальники формують та подають з січня 2011 року. Задайте інший період." Только в тех периодах, где есть сданные отчеты, есть новая и старая формы. Так что без сданного отчета никак, т.к. подавать скасовуючу нужно по старой форме.
Еще проверила, по одной фирме у меня в декабре 2010 есть сданный отчет в ПФ, там вижу две формы - новая Е0400I01 и старая E0400C01. В тех месяцах, где сданного отчета нет, старой формы тоже нет.
Тобто у мене лише варіант коригування залишається у паперовому вигляді і то за погодженням з пенсійним фондом...?
Ну как бы да. Вот только еще и бланк старый нужно где-то найти.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034999999999996