Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Порядок оформления платежки за инф-техн. обеспечение суд. процесса

Відправлено користувачем ninon 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Мы заплатили за информационоо-техническое обеспечение суд. процесса. и госпошлину в связи подачей иска в суд. В банке мне сделали соответствующие надписи на платежных поручениях. На платежке на оплату госпошлины стоят 2 подписи должностных лиц и круглая печать. На платежке на оплату за за информационоо-техническое обеспечение суд. процесса стоят подписи операциониста и директора опер. управления банка, круглая печать. Наши юристы требуют просто, чтобы на второй платежке(обеспечение суд-информ. процесса) тоже стояли 2 подписи, то есть чтобы еще поставил подпись гл. бухгалтер банка. Банк категорически отказывается ставить вторую подпись.Подскажите, какой инструкцией регламентируется оформление таких платежных поручений. Кто прав банк или юристы?
Подписи управляющего и главбуха заверенные печатью банка ставятся только на платежке с госпошлиной.
См. Приказ ГНАУ от 22.04.1993 № 15
спасибо за ответ. В этом приказе я прочитала только о прядке оплаты госпошлины. Где можно почитать о порядке оплаты за инф-техн. обеспечение? Дело в том, что наши юристы аргументируют тем, что раньше этот платеж производился в суд-мнф. центр, а теперь в бюджет, и, следовательно он приравнивается к госпошлине.


Посмотрите Постанову КМУ від 21 грудня 2005 р. N 1258 "ПОРЯДОК оплати витрат з інформаційно-технічного забезпечення судових процесів, пов'язаних з розглядом цивільних та господарських справ"

... 12. Документ про оплату витрат додається до позовної заяви, заяви, клопотання, скарги, яку особа подає до суду відповідно до процесуального законодавства.

Документом про оплату витрат є квитанція установи банку або відділення поштового зв'язку, які прийняли платіж, платіжне доручення, підписане уповноваженою посадовою особою і скріплене печаткою установи банку з відміткою про дату виконання платіжного доручення. У разі коли оплата витрат здійснюється шляхом перерахування коштів з рахунка вкладника, відкритого в установі банку, додається довідка, засвідчена підписом контролера, скріпленим печаткою фінансової установи. ...
См. Постанову Кабiнету мiнiстрiв України №1258 від 21 грудня 2005 р. "Про затвердження Порядку оплати витрат з інформаційно-технічного забезпечення судових процесів, пов'язаних з розглядом цивільних та господарських справ, та їх розмірів".
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00031500000000001