Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

я гражданин Азербайджана.пробыл на територии Украины 92 дня, то есть превысил разрешенный срок 90 дней. причиной является моя болезнь имеется справка от врача.на 92 день 4 июня в ночь пытался выехать за пределы украины, меня задержали на КПП, на месте сос

Відправлено користувачем Dilya 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
пишу просьбу близкого мне человека.помогите кто знает пожалуйста
"я гражданин Азербайджана.пробыл на територию Украины 92 дня, то есть превысил разрешенный срок 90 дней. причиной является моя болезнь имеется справка от врача.на 92 день 4 июня в ночь пытался выехать за пределы украины, меня задержали на КПП, на месте составили протокол,утром дело передали в суд и суд вынес постановление согласно 203 статье об административном взыскании в размере 340 грн, я штраф оплатил(справки от врача при себе не имел), после меня привели в миграционную службу там, сняли отпечатки пальцев, и дали на подпись решение Начальника миграционной службы о выдворении за пределы украины и и запрете въезда на украину сроком на пять лет.я решение не подписал , они вызвали понятых которые подписали. мне выдали паспорт с печатью о депортации и разрешением находиться на территории украины до 20 июня. я собираюсь заключить брак с гражданкой украины. правомерны ли действия начальника миграционной службы и можно ли отменить решение о депортации ? каким образом можно обжаловать.? "
Відповідно до п. 45 ПОСТАНОВи КМУ від 29 грудня 1995 р. N 1074 "Про Правила в'їзду іноземців та осіб без громадянства в Україну, їх виїзду з України і транзитного проїзду через її територію" рішення органів внутрішніх справ, органів охорони державного кордону або Служби безпеки України про видворення іноземця та особи без громадянства з України може бути оскаржено до суду. Оскарження зупиняє виконання рішення про видворення. Отже, рішення міграційної служби про видворення можна оскаржити лише в суд.

Їх дії правомірні. Адже, ви не пізніше як за три робочих дня до закінчення строку дії візи повинні були звернутися із заявою про продовження строку перебування на території України. У заяві мали вказати причини продовження строку (хвороба, одруження и т.п.).

Тоді було б так: термін перебування був би продовжений на весь період існування обставин, зазначених у зверненні, але не більше ніж на строк дії відповідного типу візи. Питання продовження терміну перебування понад зазначені строки розглядається територіальними підрозділами Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб (п. 14.1-14.4 ІНСТРУКЦІї про порядок продовження терміну перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства, затв наказом МВС від 1 грудня 2003 р. N 1456).

Ви цього не зробили. Тому, у вас залишається лише звернення до суду до 20.06.
І якщо підете в суд, то візьміть із собою лікарняний та юриста.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028400000000001