Барышня Автор рядків:
-------------------------------------------------------
> Слушайте - мне уже поднадоело - я забываю поставить птичку подписаться на тему и гаплык -
> откорректировать свое сообщение только что отправленное не могу.
>
> Сделайте доступным редактирование постов, если после них не было продолжение обсуждения!!!!
>
> И все правы - сделайте форум - как у всех людей - помельче шрифт, чтобы постов больше вмещалось - и по формату или натали или ВОБУ
Віка,
1. Що означає, "как у всех людей" ?
Чи форуми ВпБО та Наталі - "верх совершенства" чи ідеал, на який слід рівнятись?
З усією моєю повагою до форуму ВпБО.
ДК не може копіювати у інших... ані формат, ані стиль, і т.д. Крім того, в ДК є свої таланти, щоб створити оригінальне та неповторне.
Хай і незвичне... Після старого форуму...
А наші доцільні та резонні зауваження можуть лише допомогти. І саме цього від нас чекають...
2. Може в мене щось не те з комп'ютером, але розмір шрифту зараз однаковий, що на ВпБО, що на ДК.
3. На Читацькому є тема, в якій розробники форуму зауважують, що тут немає можливості встановити редагування протягом кількох хвилин... Або дозволити редагувати всі повідомлення, або заборонити.
Щонайбільше, можна провести додаткове опитування з цього приводу. Хоча б тут - на БензиНовому. Знову ж таки, щоб допомогти адміністрації сайту прийняти рішення.
4. Щодо спостереження за темою.
На цьому форумі є перевага, якої немає на інших.
Наприкінці теми є меню:
//Друкувати Помітити прочитаним Стежити за темою RSS\\
Обравши пункт "Стежити за темою" і зробивши всі подальші дії, можна стежити за потрібною темою, навіть не залишаючи в ній свого сліду...
Тобто, не вписуючи свого повідомлення, як на старому форумі. А в будь-який час...
Все владнається... сподіваюсь...
З повагою.
П.С. Все викладене - моя особиста думка.