Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Организация обедов

Відправлено користувачем Ksenya2012 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Предприятие организовывает питание работников по принципу «фуршета» или «шведского стола», когда невозможно определить количество употребленных продуктов каждым отдельным работником, т. е. полученный доход в виде дополнительного блага не может быть персонифицирован, Как на это смотрит налоговая ? Можно ли отстоять на практике тот факт ,что стоимость предоставленного необязательного питания не может рассматриваться как объект налогообложения на основании невозможности персонифицировать доп. благо ?
Точно также с празднованием Нового года ,или лучше оформить НГ как проведение рекламной акции и списать расходы на представительские ?
Никто не обедает на работе ? smiling smiley
Якщо безкоштовне харчування, що надається підприємством своїм працівникам за рахунок власного прибутку, не має індивідуального характеру, ці витрати не включаються до сукупного оподатковуваного доходу працівників і не обкладаються ПДФО. Відповідно, ЕСВ на такі суми не нараховується. Ці витрати не пов'язані з основною діяльністю підприємства, тому, згідно з П(С)БО 16, вони належать до складу "інших витрат" та на рахунку 949 "Інші витрати операційної діяльності". В податковому обліку в витрати не включається, та лишаєтеся права включення ПК, якщо бридбали подукти з ПДВ. Також не забудьте скласти Наказ керівника про надання працівникам продуктів харчування з метою створення сприятливих умов праці..і т.д.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00024400000000002