Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

печать

Відправлено користувачем Даша 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
печать
закрывается предприятие.
куда девается печать круглая, для налоговых и для договоров?
уничтожается! внутренними органами

******************************************************
Давайте жить дружно и помогать друг другу! winking smiley
Re: печать
а куда их нужно сдать, не подскажете?


Re: печать
туда, где получали разрешение на их изготовление, разрешительная система МВД
Re: печать
а если не сдать например печать для налоговых, чт обудет?
Re: печать
Даша Автор рядків:
-------------------------------------------------------
> а если не сдать например печать для налоговых, чт
> обудет?


Тогда предприятие не закрывается, а работает и выписывает налоговые накладные. Хотя механизм контроля не совершенен и она може завалятся в тумбочке
Re: печать
Старі печатки здаються на знищення в органи внутрішніх справ.

Відповідно до пп. 3.4.2 Інструкції № 17 у разі ліквідації підприємств, установ, організацій, господарських об'єднань, суб'єктів підприємницької діяльності, інших організаційних форм підприємництва, діяльність яких передбачено чинним законодавством України, або при зношенні печаток і штампів їх керівники, а також підприємці – фізичні особи зобов'язані здати печатки і штампи для знищення до органів внутрішніх справ. Знищують їх у встановленому порядку та видають квитанцію про їх знищення.

Для одержання квитанції про знищення печаток і штампів до органів внутрішніх справ подається письмове клопотання із зазначенням кількості печаток та штампів, які передбачається знищити; підстав для знищення; особи, відповідальної за знищення печаток і штампів (її прізвище, ім'я, по батькові, паспортні дані); прізвища, ім'я, по батькові, паспортних даних керівника або уповноваженої ним особи, що подає клопотання до органу внутрішніх справ.

До клопотань додаються печатки і штампи, їхні відбитки у двох примірниках, а також платіжні доручення чи квитанції про оплату послуг, пов'язаних з видачею квитанцій про знищення печаток і штампів.

За видачу квитанцій справляється плата, розмір та порядок використання якої встановлюється Кабінетом Міністрів України. Платіжні доручення або квитанції про оплату послуг, пов'язаних з видачею квитанції про знищення печаток і штампів, надаються в усіх випадках.

Про знищення печаток і штампів видається квитанція, на звороті якої проставляються відбитки знищених печаток і штампів, після чого вони знищуються: металеві вироби – обпилюванням двома перехресними лініями, гумові, каучукові деталі – розрізанням на малі нез'єднувані, невідновлювані частини в присутності заявника. Бланки квитанцій про знищення печаток і штампів до їх заповнення потрібно зібрати в книгу, яка прошивається і скріплюється печаткою канцелярії, секретаріату органу внутрішніх справ та печаткою з відбитком «Дозвільна система». Бланки зберігаються в підрозділах дозвільної системи органів внутрішніх справ. Корінець квитанції долучається до матеріалів, які стали підставою для їх знищення.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00045999999999996