Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Списание остатков со счета 203 в 1С 8 УТП

Відправлено користувачем Nadinni 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Добрый день, подскажите пожалуйста решение такой проблемы и что я делаю неправильно: на предприятии было приобретено 500 литров топлива в августе, в августе израсходовали 400 литров, остаток -100, потом в сентябре докупили 300 литров и использовали 400 (но это не перерасход)- по нормам списания ГСМ у нас все нормально и перерасхода нет. Я списываю 300 литров, а вот остаток в 100 литров программа не дает списать и более того она не позволяет списать даже 1 литр. Подскажите, что не так, пожалуйста!
Подивіться з яких партій ви списуєте паливо, тобто в акті списання є ТМЦ і партія. Я там де партія я завжди ставлю накладну по якій паливо було оприбутковано на склад. Тоді видно який залишок по якій накладній. Є ще одна фішка в 1С, це коли документ, ну наприклад акт списання, ви сформували раніше ніж привели накладну на паливо. Тоді акт не проведеться бо на той момент на складі палива ще не було.
Еще проверьте склад, МОЛ, на который вы оприходовали топливо и с которого списываете, должны совпадать. Проверьте также марку бензина, карточку номенклатуры, может два раза на один товар ввели, программа понимает это как разные товары.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000267