Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

1 ДФ

Відправлено користувачем Elka2003 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
1 ДФ
ПОдскажите, п-та. Где-то на нашем форуме прочитала, что если сдал 1 ДФ, а потом еще до окончания сроков сдачи, делаешь новый 1 ДФ, строки задваиваются? Я сделала ошибку в отчете, думала, что можно просто новый 1 ДФ и этот новый отчет автоматом удалит старый. Или не так?
Re: 1 ДФ
нет. новый отчет действительно наложиться на первый.. но у меня был случай когда это не произошло, но это честно редко, скорее они задваивають, если ошибка существенная я бы подала нову звитну с ознаками 0,1, (столбец 9)
так правильно, потому как уточненка 1-дф - тоже через штраф. (510 грн)
Re: 1 ДФ
т.е., я правильно поняла? Я копирую отчет, ставлю пометку - новый, удаляю правильные строки, у неправильных строк ставлю - 1 и добавляю новые строки?


Re: 1 ДФ
Пошукайте по форумі тема вже обговорювалась 150
раз і не робіть нічого не впевнившись на 100%



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Re: 1 ДФ
В принципе правильно. Но можно и не копировать, а просто создать новый и внести только неправильные с 1 и их заменяющие правильные с 0. Все дело в количестве исправляемых строк. Если исправлять надо много, то можно и скопировать, а если одну строку, то проще новый создать.
Re: 1 ДФ
Re: 1 ДФ
IV. Порядок проведення коригувань
4.1. Коригування поданого і прийнятого податкового розрахунку проводяться на підставі самостійно виявлених податковим агентом помилок, а також на підставі повідомлень про помилки, виявлені органом ДПС.
4.2. У разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку до закінчення строку його подання подається звітний новий податковий розрахунок.
4.3. Уточнюючий податковий розрахунок подається у разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку після закінчення строку його подання. Уточнюючий податковий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.
4.4. Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються органами ДПС до податкового агента.
4.4.1. Для вилучення одного помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі 9 указати «1″ – на вилучення рядка.
4.4.2. Для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі 9 указати «0″ – на введення рядка.
4.4.3. Для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно вилучити помилкову інформацію відповідно до підпункту 4.4.1 цього пункту та ввести правильну інформацію за правилами підпункту 4.4.2 цього пункту, тобто повністю заповнити два рядки, один з яких вилучає попередньо внесену інформацію, а другий вносить правильну інформацію. У такому раз і в першому рядку в графі 9 указується «1″ – рядок на вилучення, а в другому – «0″ – рядок на введення.
Директор Департаменту оподаткування
фізичних осіб
С. П. Дусяк



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Re: 1 ДФ
При "новой звитной" - только вносите то что исправляете- не нужно копировать отчет
Re: 1 ДФ
підкажіть, я також зробила нову звітну і думала , що вона перекриє звітну. Але у мене не в строчках помилка, просто в рядку "Працювало за цивільно-правовими договорами" в звітному проставила -1, а треба було 2.
І повність табличну частину продублювала Звітної.
Як бути?
Re: 1 ДФ
У меня знакомая однажды так сдала, в первом отчете вообще количество работников забыла проставить. Из ГНИ позвонили, сказали что задвоилось. Она сдавала еще один новый звитный отменяющий, те же строки, в каждой строке в последней колонке 1.
Re: 1 ДФ
Дякую, так і зроблю winking smiley
Re: 1 ДФ
Ще раз уточню подаю 2-гу нову звітну і в ній всі рядки табличної частини ставлю "1" на вилучення ? А вона саму звітну не анульовує, тільки 1-шу нову звітну?
Re: 1 ДФ
rainy_days, а какая разница, что она аннулирует. У Вас сейчас два одинаковых отчета, оба приняты, цифры по каждому сотруднику сложились. Теперь нужно половину отнять. Второй новый звитный это и сделает. Но рекомендую созвониться с инспектором на всякий случай, т.к вроде почему-то не у всех задваивается. Хотя может если не задваивается, просто инспекторы неграмотные и этого не видят.
Re: 1 ДФ
у меня сегодня такая же фигня с "звитной" и "новой звитной" - обе получается не правильные, кв. 2 ни по одному отчёту нету, перезвонила в налоговою, сказали, что отчёты у них принялись и посоветовала сдать "нову звитну" с 16 строчками (у меня 8 чел.) с 1 в графе 9, а потом сдать нормальную нову звитку с 8 строчками с 0 (но желательно на следующий день)
Re: 1 ДФ
Подскажите пожалуйста. У меня 2 сотрудника(одна из них директор) в декрете. Одна ушла 02,04,2013, вторая 30,04,2013. Во 2м квартале я отразила начисление декретных. Нужно ли мне за 3й квартал подавать 1 ДФ пустую, или вообще не подавать? 28,10,2013 они обе написали заявление на увольнение. За 4й кв-л я покажу дату увольнения. А как быть с 3м кварталом?
Re: 1 ДФ
Quote
Tanya_G
потому как уточненка 1-дф - тоже через штраф. (510 грн)

Что действительно уточненка по 1-ДФ через штраф 510грн.?
Re: 1 ДФ
Нет, штраф потом впаяют, после сдачи уточненки. С нового года вроде отменяют штраф по уточненкам, но не во всех случаях.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034999999999996