Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Акт према-передачи дел директорами.

Відправлено користувачем практикант 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Добрый день! Коллеги, у кого есть образец акта. Да и вообще, нужен совет, как передавать документы, что бы обе стороны спали спокойно. Фирма чистая, долгов перед бюджетом нет. Нужно ли расшифровывать все папки. Буду рада любой консультации.
Составление актов между директорами нормативкой не предусмотрено.
Я когда-то делала вот такой Акт. Можете удалить, дополнить, переименовать и т.д. своими данными.
Расшифровывать папки в акте не стоит. Лучше в каждую папку вложить распечатнный реестр содержимого этой папки. А папки подписать по названию документов и периоду.

АКТ
ПРИЙМАННЯ-ПЕРЕДАЧІ ДОКУМЕНТІВ ТОВАРИСТВА
Я,______, в зв’язку зі звільненням мене з посади директора Товариства з обмеженою відповідальністю «__» (ідентифікаційний код __), згідно з протоколом №_ від 01 червня _ року Зборів Учасників ТОВ «_», передаю, а я __________________ у зв’язку з призначенням мене на посаду директора Товариства з обмеженою відповідальністю «_» (ідентифікаційний код _), згідно Протоколу Зборів Учасників ТОВ «__» №__ від 01 червня 20__ року, приймаю у ___ повний пакет бухгалтерської, банківської та іншої документації, що утворилася внаслідок здійснення фінансово-господарської діяльності ТОВ «__» (ідентифікаційний код __), починаючи з моменту його державної реєстрації та до теперішнього часу, а саме:


Свідоцтво про державну реєстрацію, Статут підприємства, довідка про внесення до ЄДРПОУ, довідка 4 ОПП, свідоцтво платника ПДВ, печатки кругла, печатка «для документів», печатка «для податкових накладних», повідомлення про реєстрацію платника страхових внесків до центру зайнятості, внесків до пенсійного фонду, внесків до фонду соціального страхування, внесків до фонду соціального страхування від нещасних випадків, Протоколи Зборів Учасників, накази, рахунки-фактури, податкові накладні, видаткові накладні, прибуткові накладні, книга обліку продажу товарів, робіт та послуг, книга обліку придбання товарів, робіт та послуг, реєстри отриманих та виданих податкових накладних, договори, акти виконаних робіт, акти звірянь взаємних розрахунків, баланси, журнали реєстрації доручень, журнали-ордери, бухгалтерська та податкова звітність підприємства, листування, чекові книги, касові книги, відомості по розрахунку заробітної платні, відомості про основні засоби, дискети з бухгалтерським даними та проводками у версії 1С:Бухгалтерія 7.7, вхідна та вихідна кореспонденція, банківська документація ТОВ «__» (ідентифікаційний код __), супутня бухгалтерська та інша документація.

Документи
ПЕРЕДАВ: ПРИЙНЯВ:

_____________________________ ________________
(підпис) (підпис)

Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00029000000000001