Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Увольнение/смена главбуха

Відправлено користувачем Nata-lka 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Здравствуйте! Помогите советами и подсказками как предприятию ООО сменить главного бухгалтера, 3 учредителя физлица. От начала и до конца этой "процедуры".
старий пише заяву на звільнення, видається наказ на звільнення, потім показуєте в додатку 5 по ЄСВ і в кінці він в вас ще раз засвітиться в звіті 1ДФ.
новий пише заяву на прийом на роботу, видається наказ, заключається договір, показуєте в дод 5 по ЄСВ (що являється фактом підтвердження, це на сьогоднішній день), потім буде фігурувати в 1ДФ..обовязково подати заяву до ДПІ за ф. N 1-ОПП (додаток 1 до Порядку N 80). Подати таку заяву бажано у 20-денний термін після виникнення змін (пп. 7.10 п. 7 зазначеного Порядку).
одночасно з поданням заяви треба змінити ел підпис гол бух (в залежності де ви його отримували) якщо подасте 1ОПП, а ел підпис не поміняєте - звіти здати не зможете.
наявність засновників на бухгалтера не впливає))) бо його приймає на роботу директор)))
а що це за новий бухгалтер, що не знає процедури свого оформлення на роботу? не треба такого брати)))


подскажите пожалуйста, а при увольнении и приеме работника в один и тот же день или прием на след. день в центр занятости нужно подавать отчет и какой? или ничего подавать не надо? а если надо что будет при неподаче?
допоможіть, будь ласка! У нас майже рік не здійснюється діяльності. На фірмі працевлаштовані я-тобто бух і директор. ЗП нараховується, але не виплачується також майже рік. Податки платимо за рахунок внесення ПФД. Вже не має сил, терпіння і саме головне грошей для внесення ПФД. Хочу звільнити себе, а директору просто не нараховувати ЗП. Знаю, що це є порушенням, але іншого виходу на даний час не має..
При звільненні бухгалтера в податкову подається 1-ОПП протягом 10 днів з виникнення будь-яких змін. Лист і Наказ про звільнення потрібно подавати? Також є один нюанс, як бути із невиплаченою мені майже за рік ЗП?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028700000000004