Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Вопрос по кассовой книге

Відправлено користувачем ivan_ka 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
В поле "Від кого отримано чи кому видано", указана фамилия и инициалы, это нарушение?, надо исправлять на полностью имя, отчество? спасибо.
Спасибо, а в ПКО и ВКО можно писать инициалы или обязательно полностью?


Пожалуйста" ткните меня носом" где то на форуме обсуждалась тема о заполнениее ВКО при сдаче денег в банк, что то я запуталась, как правильно заполнять "Одержав" та "Підпис одержувача". Я "Одержав" сумму не заполняла и подпись не ставила, а столкнулась с мнением, что подпись надо ставить. Хочу уточнить, потому что штрафы ух... Спасибо. Буду рада всем советам)))
лучше почитать Постановление НБУ № 637 от 16.12.2004

3.10. Прибутковi касовi ордери i квитанцiї до них, а також видатковi касовi ордери i видатковi вiдомостi мають заповнюватися бухгалтером чорнилом темного кольору чорнильною або кульковою ручкою, за допомогою друкарських машинок, комп'ютерних засобiв чи iншими способами, якi забезпечили б належне збереження цих записiв протягом установленого для зберiгання документiв термiну.
У касових ордерах зазначається пiдстава для їх складання i перелiчуються доданi до них документи. Видача касових ордерiв i видаткових вiдомостей на руки особам, що вносять або одержують готiвку, забороняється.
Приймання i видача готiвки за касовими ордерами може проводитися тiльки в день їх складання.
Виправлення в касових ордерах та видаткових вiдомостях забороняються.
У касових ордерах, якi оформляються на загальну суму проведених пiдприємством касових операцiй (видача готiвки за видатковими вiдомостями, електронними платiжними засобами, здавання готiвки до банку, отримання готiвки з банку за чеком та оприбуткування її в касi тощо), реквiзит "Одержав" або "Прийнято вiд" не заповнюється. ( Абзац п'ятий пункту 3.10 глави 3 iз змiнами, внесеними згiдно з Постановою Нацiонального банку N 573 вiд 22.12.2010 )
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000278