Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Срочно прошу помощи по РК!

Відправлено користувачем djina 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 2 з 2    Сторінки: Попередні12
нулевой РК регистритуете вы.
Quote
nikosbud
Для исправления ошибки в расчет корректировки вносятся все реквизиты налоговой накладной (правильные — повторяются, а ошибочный — заполняется правильно). При этом графы 1–13 таблицы остаются пустыми.
т.е. табличная часть пустая.


КАК ИНТЕРЕСНО СМОРТИТ НАЛОГОВАЯ НА ПОДОБНОГО РОДА ИСПРАВЛЕНИЯ
Я Вас поняла, и еще, пожалуйста, вопрос: наш поставщик указал в НН неверно номенклатуру в НН, требуется- "послуга охорони" , а зарегистрировали просто- "послуга", что нами не принимается, но сумма по НН не меняется. Возможно ли исправить РК и провести с минусом -"послугу" , а "плюсом"- "послуга охороны". Интересует Ваше мнение.


Можно, это будет смена номенклатуры. Я бы выписала нулевой РК, его поставщик сам регистрирует.
Вернулась к старым постам по регистрации ошибочно выписаных и зарегиных НН в свете письма ГФС и пришла в ужас!!! Я в апреле зарегистрировала НН на международную перевозку по ставке 20% вместо ставки 0% и исправляла как ошибочно выписана корректировкой. А теперь оказывается этого нельзя делать ! Это же не товар, что можно вернуть по РН!
Сил моих нету больше! До каких пор это издевательство над бухгалтером будет продолжаться? Кто не читал- вот извлечение от 21 мая:

"" Враховуючи наведене, якщо факт здійснення операції з постачання товарів/послуг та/або оплати відсутній, а платником податку безпідставно складена податкова накладна, то до неї не може бути виписаний розрахунок коригування. Така податкова накладна, у разі її реєстрації в ЄРПН, виключенню з ЄРПН не підлягає. Виявлення розбіжностей даних податкової декларації та даних ЄРПН є підставою для проведення контролюючими органами документальної позапланової виїзної перевірки продавця та у відповідних випадках покупця товарів/послуг (п.201.10 ст. 201 ПКУ). Крім того, розбіжності даних податкової декларації та даних ЄРПН є податковою інформацією, що свідчить про можливі порушення платником податків податкового законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи. Якщо платник не надасть пояснення щодо суті таких розбіжностей та документальні підтвердження своїх пояснень на обов’язковий письмовий запит органу державної податкової служби протягом 10 робочих днів з дня отримання запиту, це є однією з обставин, за наявності якої здійснюється документальна позапланова перевірка платника податку (пп. 78.1.1 п. 78.1 ст. 78 ПКУ). По материалам: Державна фіскальна служба України ""



Редаговано разів: 1. Востаннє 25/05/2015 12:37 користувачем nataljavls.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 2 з 2    Сторінки: Попередні12
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000511