Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Проблеми з Євс

Відправлено користувачем Golub____ka 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Проблеми з Євс
відправила 19 десь на обід звіт по ЄСВ

Вроді все нормально перевірка давала "без помилок"


минуло 4 дня сьогодні зранку привіт від податкової в виді
09

Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів (додаток 4)

Дата початку завантаження файлу: 19.06.2015 18:34:30
Файл: 070130*******************ZZZZZZZ19062015145816E04IN.ZIP
Дата реєстрації звіту в Реєстрі застрахованих осіб: 19.06.2015 18:34:30
Номер реєстрації звіту в Реєстрі застрахованих осіб: 678262
Місяць: 5 Рік: 2015
ЄДРПОУ/РНОККПП: ***************
ДЕРЖАВНЕ ПIДПРИЄМСТВО "*************************
Результат обробки: відомості зі звітності страхувальника не внесено до Реєстру застрахованих осіб.
Помилка Таблиця 1 рядок 2 зазначено суму відміну від загального підсумку графи "Сума нарахованого заробітку/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" та графи "Сума різниці між розміром мінімальної заробітної плати та фактично нарахованою заробітною платою за звітний місяць" таблиці 6 додатка 4 по всіх застрахованих особах, крім застрахованих осіб з типом нарахувань 2,3,6,7,8,9, 11 та 12 (тільки 1, " ",0, 10 та 13), без урахування платників з ознакою "підприємство суднобудівної промисловості"
Помилка Таблиця 1 рядок 4. зазначено суму відміну від загального підсумку графи "Сума нарахованого заробітку\доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 додатка 4 по всім застрахованим особам, крім застрахованих осіб з типом нарахувань 2,3,6,7,8,9,11,12.
Помилка Таблиця 1 рядок 2 "Сума нарахованої заробітної плати, винагород за виконану роботу (надані послуги) за ЦПД та оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності та допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами , на яку нараховується єдиний внесок" за мінусом даних у рядку 2.5 не співпадає з сумою зазначеною в графі "Сума нарахованого заробітку/доходу межах максимальної величини на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по всіх аркушах з кодом типу нарахувань нуль або 1 та 10
Помилка Таблиця 6 аркуш 12 рядок 8. За наявностi показникiв у колонцi "Сума заробітку/доходу у межах макс. вел. на яку нарах. ЄВ" значення у колонцi "Сума ЄВ за звіт. місяць (із заробітку/доходу)" дорiвнює нулю або пусто.
Помилка Таблиця 6 аркуш 12 рядок 8. Для ЗО ____________________з кодом категорії 48 значення у колонках "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини на яку нараховується ЄВ", "Сума утриманого єдиного внеску за звітний місяць із заробітної плати/доходу", "Сума нарахованого єдиного внеску за звітний місяць (на зар.плату/дохід) більше нуля (може бути тільки пусто або нуль), окрім випадків застосування типів нарахування 3 або 12.
Re: Проблеми з Євс
в всіх звіти нормально подоходили ?
Re: Проблеми з Євс
Вся эта куча букафф в квитанции свидетельствуют о том, что Вы не подогнали копейки в отчете по ЕСВу.
С этой проблемой столкнулись многие...если не все...
Вот тут активно обсуждали этот вопрос [club.dtkt.com.ua]
А если вкратце и быстро суть Вашей проблемы, то надо по каждому сотруднику заходить в каждую клеточку удержаний ЕСВ и начислений ЕСВ. Стираете цифру, пишете ту же цифру опять, Энтер.
Выйдете на суммарную цифру и по удержаниям, и по начислениям , и эти суммарные цифры надо принять. Тогда прога пропускает отчет, и он сдается !!!без ошибок и замечаний !!!


Re: Проблеми з Євс
Quote
Golub____ka
в всіх звіти нормально подоходили ?
А вам що друга квитанція вдруге з таким прийшла?Здавала я теж звіт,теж пройшов перевірку,але одразу прийшла квит.2 точно з таким текстом,в мене це вирішилося спочатку виправленням табл.6-я так розумію ви подавали дані по мобілізованому,так от по цій людині в вас має бути заповнено тільки раз сума ,а колонка сума в межах макс.велич.має бути порожня,виправивши цю помилку переформовуєте табл.1-ще раз звіряєте і повинно все пройти,зверніть увагу в табл.1 куда в вас попаде сума мобілізованого.
Re: Проблеми з Євс
ні ця куча букв означає трішки іншу помилку в табличці 6 , \

проблема в тому що звіт налогова тримала в себе 4 дні і тільки сьогодні зранку відхилила.
а сьогодні вже термін скінчився
Re: Проблеми з Євс
А когда Вы получили кв. № 1 ?
Re: Проблеми з Євс
побігла а податкову сказали перездати заново, причому казали що ,здається , проблем Не буде, правда це так неофіційно сказаоно .
Типу є неофіційний наказ приймати документи без наслідків.... хоча як воно буде не знаю.
Сьогодні перездала
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00027300000000002