Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Інвалід, 2 група,к-ть год.

Відправлено користувачем rainbow33 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Добрий вечір! В нас на ПП працює інвалід 2 групи, чи може він працювати повний роб.час(він згідний)? чи достатньо ксерокопії довідки МСЕК для нарахування ЄСВ у розмірі 8,41?
Конечно, может инвалид работать целый день. Я в пенсионный фонд предоставляла все документы на инвалида 2 грн. Паспорт, код, справку МСЕК.
Quote
Люсия
Конечно, может инвалид работать целый день. Я в пенсионный фонд предоставляла все документы на инвалида 2 грн. Паспорт, код, справку МСЕК.
Cейчас отчет по ЕСВ предоставляется в ДПИ, в каком нормативном документе указано, что необходимо на пенсионера инвалида в свой ПФ предоставлять МСЕК и паспорт?


Я сама инвалид 2 группы и носила весь этот перечень документ ов в ПФ.Да, сейчас ЕСВ принимает налоговая...., а весь учёт в ПФ. Но лучше перезвоните в ПФ и в налоговую....
На фірмі працюють 5 інвалідів і нічого нікуди не носимо.При перевірці вимагають МСЕК і т.д.,а от щоб носити перший раз чую.
дякую за інформацію, а в нас ще одна залдачка: з 2011 по 2014 працював інвалід, який кожного року поновлював інвалідність, а в нас є тільки довідки 2011-2012 і 2013-2014 років, 2012-2013 немає!!!!!!!!!!!! інвалідність в нього була постійно. Що робити , якщо перевірка прийде , за який період максимум можуть перевіряти? Чи може подати запит у фонд інвалідів,щоб надали інформацію,чи не "рипатись" поки?
Фонд інвалідів не володіє інформацією, кого і коли визнають інвалідом
В пенсйному фонді до якого відноситься інвалід,по блату можуть дати копії довідок за всі роки.Адже будучи інвалідом він отримував пенсію,і на кожного інваліда в них є справа.А сам фокус в тому,що вони же приходять на підприємство і вже у вас перевіряють чи є такі справки і штрафують за відсутність,хоча в себе це легко перевіряють.В минулому році сама була в такій ситуаціїї і таким чином її рішала.
wabaw111 , дякую за пораду!!!!!!! а за який період максимум можуть перевіряти ?
Було за весь період,що не перевірений.В ПФУ срока давності немає,приходили на перевірку і по 3-5 років перевіряли.
А які документи перевіряють? тільки по нарахуванню з/пл і податків, чи виплату з/пл також?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028099999999998