Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Щорічна осн.відпустка коли надавати?

Відправлено користувачем sunset_sun 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Привіт! Дівчата,підкажіть,будь ласка. Працівник брав відпустку на 24к.дні за 2013 рік в серпні 2014р. Зараз написав заяву на відпустку з 3,08,15р. Я можу оформити йому цю відпустку чи він має брати в вересні вже?
С какого месяца он был оформлен ?


за 2014 получается не брал, значит не можно, а нужно оформлять. А если захочет взять наперёд, то нужно смотреть по дате приёма на работу.
Дело не в месяце выдачи отпуска, а в расчёте количества дней предоставления.
28,09,11р. Прийом. За 2011 рік я ще рахувала йому відпустку. Потім в 13році пішла у відпустку -вагітність і пологи..та декрет. і мене заміняли з того часу до цього року.
Ось глянула... які відпустки йому давали. В 2013р. він не був у відпустці по даних 1с. Уже в 2014 рахували в серпні на 24к.дні з 26,08-19,09.
плановые ежегодные предоставляются за рабочий год (а не за календарный). рабочий год отсчитывается индивидуально с даты приёма. ваш имеет право на 96 кдн за четыре рабочих года. минус те, что уже отгулял. считайте...
Дякую! Я знаю. Просто описала ситуацію. А питання моє було не в тому як рахувати,а коли надавати щорічну основну відпустку щороку. Якщо він прийнятий 28,09.11р.. Ну от я хочу скласти графік. То яку дату мені потрібно ставити на 2012р. і 2013р. (для прикладу). Через кожні 12 міс( це,щоб він мав право на 24 к.дні ) і від якої дати ( кожен рік від 28,09) ? 2012р - в жовтні, а 2013р.? чи як?

І ще. Допустимо ,кожного року було відгуляно 24к.дні. І ось він написав заяву 03,08,15р. І просить відпустку на 24 к.дні. Але ж його робочий рік ще не закінчився. Тоді виходить він не має права на всі 24 к.дні, а тільки на 22? Чи як?

Буду дуже вдячна за інформацію!)smiling smiley
Работник имеет право на полный отпуск уже после 6 месяцев работы. Ваш работник имеет право на полный отпуск, рабочий год потом доработает. Если вдруг не доработает и уволится, сделаете перерасчет. При составлении графика отпусков учитываются потребности предприятия и пожелания работников (по возможности), дата приема на работу никак не учитывается.
простите, слегка не соглашусь)) с тем, что "...дата приема на работу никак не учитывается" (на основании ст.79 КЗпП). именно к дате приёма на работу (месяц и число) в дальнейшем привязана дата возникновения права работника на очередной отпуск соответствующего рабочего года. т.е. в 2012 году могло быть так: отработал 6 мес и с 28.03.12 уходит в первый отпуск на 24 кдн, а с 28.09.12 уже может идти второй раз и тоже на 24 кдн.
Теж вважаю,що дата прийому важлива .Я ту норму розумію так,що після 6 місяців безперервної роботи він може взяти відпустку на 24 дні. Тобто за весь рік. А після 28,09. він вже може взяти відпустку за наступний рік( який ще не відпрацьований). Це ви мали на увазі?
Может я не так выразилась. Я имела в виду то, что дата приема не влияет на дату выхода в отпуск. Иначе тот, кто принят на работу в январе, всегда будет ходить в отпуск зимой, а тот, кто принят в июле, всегда летом. Это уже дискриминация.
Підскажіть, будь-ласка...Працівник в квітні був у невикористаній відпустці. В травні бере щорічну основну відпустку.Чи входять відпускні за квітень до розрахунку середньомісячної зп за 2 місяці, для виплати матеріальної допомоги на оздоровлення????
Материалка считается только из зарплаты за отработанные дни
А количество дней отпуска не изменилось, 24? Или уже 28?
24

======================================================================
Все вышеуказанное строго мое ИМХО!
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00061699999999998