Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

SOS Звіт ЄСВ РІЧНИЙ 2014рік зданий податкова вимагає здати ще раз

Відправлено користувачем 2013svetap 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Прошу допомоги Звіт додоток №5 річний по ЄСВ за 2014 рік вже поданий мною ще в січні 2015р.Податкова звонить і вимагає перездати ,ще раз .Що звіт з помилками і він не прийнятий,коли я відправляю ,ще раз програма пише ,що такий звіт вже поданий без помилок.Які тут можливі варіанти, якщо вони його зняли камералкою мені повинні були щось надати на руки? Від інспекора не можу добитись ні чого ,крім слів ,щоб я ще раз перездала і те, що мені нарахують штраф.Я говорю про квитанції про прийняття звіту -відповідь від інспектора йдіть в суд
Які помилки конкретно вони вказали?
За 2014 Дод 5 я теж перездавала в квітні чи в травні, не пам'ятаю. Без штрафу. Але мені вказали на помилку: вказано прізвище та ініціали ФОПа. Треба було виправити на ПІБ повністю. Може і у вашому випадку те ж саме. Перевірте.
Таж помилка (добилась тільки що від інспектора чого не бачать звіта ПІБ -не повінстю), але говорять про штраф,як не поданий своєчасно звіт.Щоб ми подали ще раз, а потім з квитанціями січневими йшли в суд і оскаржували штраф.Не знаю ,що мені робити перездавати його нарочно їм ще раз?


А позвоните-ка в свой пенсионный фонд и спросИте, видят они этот Ваш сданный отчёт или нет. А если видят - то удовлетворяет он их или нет.
Що тут можна сказати: якийсь інспектор дуже вже принциповий. Думаю, перездати звіт треба, так як не по формі зданий. А от за штраф потрібно поборотись. Спробуйте спочатку ладиком, без крику.
Позвонила звіт бачать, але в Д2 ФОП вказано з ініціалами ,а не повністю.Але рахується в системі ,як прийнятий без помилок,тай у квитанціях помилок немає.
не надо, не подавайте, а то точно на штраф попадёте.
за "неподання" и за "несвоєчасне подання" штраф одинаковый 170 грн.
если бы могли оштрафовать, то давно бы это уже сделали.
а сейчас, если решите сдать повторно, факт несвоевременной сдачи будет неопровержим, подтверждён документально, и тогда штраф 100%. а вот "неподання" Вы оспаривать можете, т.к. отчёт Ваш не только подан, но и принят. и даже внесён в реестр, как оказалось)) налоговая тут бессильна, ничего назад уже не отыграть.
Обычно присылают письмо, когда ошибки и непринят
проблема только в том, что по додатку 5 механизм исправления ошибок, похоже, не предусмотрен. для него только два варианта: "початковий" и для "призначення пенсії". в пределах отчётного понятно, исправить и подать верный. а после? вот и выходит, что гарантированно попадаешь на штраф за несвоевременно сданный. ведь никаких отметок, что это повторный, исправленный. а вопросами администрирования ЕСВ налоговая занимается..
да ладно не предусмотрен. надо чтоб предусмотрели
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000302