Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Помощь для перечисления БОЛЬНИЧНОГО!!!

Відправлено користувачем Наталья К 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Подскажите пожалуйста, мне на счет 2604 зашли деньги, я из них перечислила налоги. У меня вопрос как на карту работника перечислить остаток денег. У меня клиент-банк Приват, работница открыла себе карточку. Нужно просто сделать как платежное поручение со счета 2604 перечислить на счет работника. Просто это первый раз помогите пожалуйстаsmiling smiley)))
Я бы Вам советовала первым делом позвонить в банк и спросить, какую именно карточку открыла себе эта работница.
Если это карточка для получения допомоги от государства по рождению ребёнка - то Ваши больничные деньги туда-то зайдут, а работница их снять не сможет, и деньги Вам же и вернутся.
Нужно, чтобы работница открыла карточку для получения декретных денег от предприятия.
Ну, а дальше нужно спросить в банке, как именно оформить платёжку ( деньги работнице перечисляются обыкновенной платёжкой, просто разные банки по-разному требуют заполнения текста в подвале платёжки!!!).
Мой банк хотел, чтобы текст в платёжке был сформулирован слово в слово так, как при перечислении податков за этот больничный.
А мы со соцстрах-счета перечисляли на свой текущий счет, а потом на зарплатную карту работника. Налоги на тот момент уже были уплачены с текущего счета.


Я думаю, що перераховувати на розрах.рахунок з 2604 не можна, бо буде "нецільове використання". З 2604 можна відразу сплатити і утримані податки (при чому плата за РКО візьметься з основного рахунку) і решту суми відразу на зарплатну картку працівника. Не забудьте лише сплатити нарахований ЄСВ з цієї суми з осн. рахунку. В призначенні платежу на перерахунок лікарняних не забудьте вказати, що податки сплачені .... числа.
Да я вже сплатила потатки з рахунку 2604, а ЕСВ на з/плату (лікарняний) теж сплатила. Тепер я повинна зробити такі операція як захожу в КЛИЕНТ-БАНК ОБИРАЄМО: Зарплата - Зарплатные проект - Створити відомість там записуємо (ПІБ особи, Для карти SAMD11111 № рахунку, рахунок для платежу, МФО, ЕГРПОУ, СУМА, Коментарій до платежу за что лікарняні для ПЕТРОВОЇ АЛЛИ ІВАНІВНИ податки сплачені 20.10.2015 року - Вибрати зарплатний проект (поставити галочку) - Мережева - СТВОРИТИ (вносимо суму все до копійки, та перераховуємо). Все перевіряємо - дати, суми, підприсуємо та відправлюємо. Перевірте будь-ласка мої дії. Дякую
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000236