Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Вопрос по ООО на едином налоге

Відправлено користувачем Нат 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Подскажите, кто в курсе, существует ли какая-то сумма дохода для обязательной регистрации ООО на едином 3 группа НДС-ником?
Спасибо всем, кто "помог". уже сама разобралась

Платники єдиного податку третьої або четвертої групи, які обрали ставку єдиного податку в розмірі 5 відсотків, або платники єдиного податку п'ятої або шостої групи, які обрали ставку єдиного податку в розмірі 7 відсотків, можуть стати платниками податку на додану вартість у разі добровільної зміни ставки єдиного податку.

Реєстраційна заява платника податку на додану вартість подається не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку календарного кварталу, в якому буде застосовуватися ставка єдиного податку, що передбачає сплату податку на додану вартість.

Слід зазначити, що при перевищенні сукупних обсягів постачання товарів чи послуг за останні 12 календарних місяців 300 тис. грн. платники єдиного податку третьої або четвертої групи, які обрали ставку єдиного податку в розмірі 5 відсотків та платники єдиного податку п'ятої або шостої групи, які обрали ставку єдиного податку в розмірі 7 відсотків, обов’язковій реєстрації, як платники податку на додану вартість, не підлягають.
Ну судячиз суми в 300 тисяч це давня консультація...yawning smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!


181.1. У разі якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів/послуг, що підлягають оподаткуванню згідно з цим розділом, у тому числі з використанням локальної або глобальної комп'ютерної мережі, нарахована (сплачена) такій особі протягом останніх 12 календарних місяців, сукупно перевищує 1000000 гривень (без урахування податку на додану вартість), така особа зобов'язана зареєструватися як платник податку у контролюючому органі за своїм місцезнаходженням (місцем проживання) з дотриманням вимог, передбачених статтею 183 цього Кодексу, крім особи, яка є платником єдиного податку першої - третьої групи.

Это с изменениями от 28.12.14.
Ой, а вы как раз 3-я группа
Пока Вы на ЕН, обязаительной регистрации нет. Только при превышении объема дохода.

__________________________________________
Покупаю за 100, продаю за 500, и на эти 5 % живу.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028800000000007