Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Прийняти на роботу декретчицю

Відправлено користувачем Olesya24 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня! Прошу підказати.
Чи може жінка в декреті вийти на роботу на іншу фірму (тобто не на ту, з якої пішла в декрет) на цілу ставку? Чи можливо тільки на 0,5 ставки? Це буде як сумісництво (бо ж трудова книжка за основним місцем роботи)?
1. може
2. можна на будь-яку ставку, але при повній ставці вона втратить право на допомогу по догляду за дитиною. При ставці 0,9 - не втратить.
3. мабуть, так. Але можна й поміняти - там зробить сумісництво, а тут основне

_______________
Корисна інформація для бухгалтера
Власне декретчиця не хоче втрачати соцдопомогу на дитину, тому напевне все ж таки буде 0,5 ставки. І потрібно подавати в податкову повідомлення?


а почему она потеряет соц. помощь?
потому что закон такой
главное, чтобы не на полный радень
можно и на 0,9, как МН пишет


В критической ситуации вы не подниметесь до уровня своих ожиданий, а упадете до уровня своей подготовки (с)
напишите закон пожалуйста
так ту помощь, которую теряли, уже ж вроде отменили... по уходу до 3-х лет... раньше 130 грн платили

======================================================================
Все вышеуказанное строго мое ИМХО!
Quote
Ляля - Оля
так ту помощь, которую теряли, уже ж вроде отменили... по уходу до 3-х лет... раньше 130 грн платили
Абсолютно верно !
Допомога при народженні дитини та допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку об’єднана в один вид – допомогу при народженні дитини – і з 1 липня 2014 року призначатиметься в єдиному розмірі 41280 гривень незалежно від того, яка дитина за черговістю
Якщо особа, якій призначено допомогу при народженні дитини, виявила бажання працювати, допомога буде виплачуватися до закінчення терміну її призначення, тобто протягом 36 місяців.
Розмір раніше призначеної допомоги не переглядатиметься. Якщо дитина народилася по 30 червня 2014 року, допомога буде виплачуватися в розмірах, встановлених на дату народження дитини: на першу дитину – 30 960 гривень, на другу дитину – 61 920 гривень, на третю та наступних дітей – 123 840 гривень), тобто зміни з 01.07.2014 цієї категорії дітей не торкнуться.

Як уже зазначалося, виплата допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку припинена, крім осіб, яким призначено допомогу при народженні першої дитини (народженої до 30 червня 2014 року), що виплачується 24 місяці. На наступні 12 місяців буде призначатися допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку у розмірі 130 гривень. Наприклад, жінка народила першу дитину в грудні 2013 року. На дитину отримує щомісячну допомогу при народжені дитини з січня 2014 року по грудень 2015 року у розмірі 860 гривень та по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. З 1 липня 2014 року допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку припиняється. Здійснюється щомісячна виплата допомоги при народженні дитини (860 гривень). Починаючи з січня 2016 року буде виплачуватися допомога по догляду у розмірі 130 гривень (протягом 12 місяців до досягнення дитиною трирічного віку). У разі працевлаштування чи виходу на роботу виплата допомоги у розмірі 130 гривень припиняється.
да, ее отменили, я сама в декретном отпуске, но работаю по-совместительству, и получаю соц. помощь , которую платит государство в течении 4-х лет равными частями, т.е. я могу работать и целый день, ведь я работаю в свободное время от основной работы
Так то не соц.допомога, то виплата по народженню,
не плутайте "грішне з праведним" winking smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
просто в народе ее всегда называем помощь
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034199999999995