Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

помилка в под.накладній - продавцю необхідно звернутись до ДПІ

Відправлено користувачем a_sviridova 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Відправила на реєстрацію одночасно 3 под.накладних. Одна з них прийнята і зареєстрована, на інші дві прийшли квитанції про неприйняття. Виявлені помилки - продавцю необхідно звернутись до ДПІ. В ДПІ не бачать причин відмовляти в реєстрації - договір діючий, ліміту вистачає. На гарячій говорять звертатись в ДПІ. Можливо у когось була схожа ситуація, як мені поступити?


я вже відправляла три рази. квитанції, які приходять лише вночі, всі про неприйняття.
Зверталась неодноразово: вони не бачать причин відмовляти в реєстрації - договір діючий, ліміту вистачає. Говорять дзвонити на гарячу лінію, гаряча лінія відповідає, що квитанції надіслано, виправляти помилки і відправляти повторно. Я вже тричі відправляла одну накладну. У відповідь приходять квитанції про неприйняття з причиною помилки - продавцю необхідно звернутись до ДПІ. Можливо в когось була подібна ситуація, хтось підкаже можливі варіанти вирішення.
У меня тоже самое. Концов не найти - все отсылают, не знают почему нн не принимается... Сегодня отправила письмо с просьбой разобраться в ДФСУ, ДФС область, Районную ДПІ и Пульс.
Я не розумію взагалі чому так відбувається - вчора відправила дві накладні на реєстрацію. Прийшли квитанції - одна зареєстрована, по іншій знову відмова. Якби ж там в накладній сума була хоча б 50тис пдв, а так в мене всього 7тис. В районній дпі нічим допомогти не можуть. Чекати відповідь від дфсу немає часу, всерівно накладні якось треба пореєструвати. Можливо спробувати розбити суми, чи домовитись по актам закрити якось.
якби ж за один день можна було б хоча б разів три спробувати ці накладні відправляти як колись було. зараз квитанції можна побачити лише на слідуючий день. а граничні терміни по реєстрації підходять.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028499999999999