Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 07:13 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 07:15 |
Обсяг постачання - це про кількість, а не суму.Quote
Oxi
мені заблокували ПН по такому критерію :1. обсяг постачання товару/послуги, зазначений у податковій накладній, яка подана на реєстрацію в Реєстрі, у 1,5 раза більший ........
так, у мене велика націнка, хіба це заборонено?
що я тепер повинна доводити податковій? і як?
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 07:17 |
я теж так думала, по кількості в мене все збігаєтьсяQuote
olexОбсяг постачання - це про кількість, а не суму.Quote
Oxi
мені заблокували ПН по такому критерію :1. обсяг постачання товару/послуги, зазначений у податковій накладній, яка подана на реєстрацію в Реєстрі, у 1,5 раза більший ........
Re: Критерии блокировки НН | Модератор 13 липня, 2017 07:21 |
olexОбсяг постачання - це про кількість, а не суму.Quote
Oxi
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 07:25 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 07:37 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 07:47 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 08:12 |
Re: Критерии блокировки НН | Модератор 13 липня, 2017 08:13 |
TamiA
Просьба к модероаторам, может подвесите темку, чтобы не искать ее потом, вон уже пошли вопросы в других темках, думаю она долго еще будет актуальной.....
Сегодня очередной раз убедилась, что директора и собственники так и не въехали, какие последствия у даты 01.07.17....
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 08:16 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 08:19 |
у мене тільки підїзджають......Quote
Монна НоннаQuote
TamiA
Просьба к модероаторам, может подвесите темку, чтобы не искать ее потом, вон уже пошли вопросы в других темках, думаю она долго еще будет актуальной.....
Сегодня очередной раз убедилась, что директора и собственники так и не въехали, какие последствия у даты 01.07.17....
Они въедут слишком поздно
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 08:50 |
Re: Критерии блокировки НН | Модератор 13 липня, 2017 10:30 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 10:41 |
TamiA
Тобто, всі створені ПН спочатку перевіряються на відповідність ознакам в пунктах 1-4 пунктк 5 Наказу. Якщо ПН відповідають хоча би одній з ознак!!! - то така ПН не підпадає під Моніторинг і відповідно - не підпадає під зупинення реєстрації.
Да ! Я тоже уперлась в этот пункт, но пока не понятно - работает он на практике или нет.
Про директора на 3-х предприятиях - это очень легко, так что это не маловероятное событие.
а что скажите про пункт 6.1) - столько смысла запихали в одно предложение.. мой мозг не понимает смысла про 1,5...почему граница 01.01.17 - а если это старые остатки......про 75 % более менее понятно, если 75% и больше товара из черного списка, то будет блокировка....
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 10:44 |
Natka-Natka
Про неплательщика - не работает. У меня заблокировали 2 на неплательщика.Quote
TamiA
Тобто, всі створені ПН спочатку перевіряються на відповідність ознакам в пунктах 1-4 пунктк 5 Наказу. Якщо ПН відповідають хоча би одній з ознак!!! - то така ПН не підпадає під Моніторинг і відповідно - не підпадає під зупинення реєстрації.
Да ! Я тоже уперлась в этот пункт, но пока не понятно - работает он на практике или нет.
Про директора на 3-х предприятиях - это очень легко, так что это не маловероятное событие.
а что скажите про пункт 6.1) - столько смысла запихали в одно предложение.. мой мозг не понимает смысла про 1,5...почему граница 01.01.17 - а если это старые остатки......про 75 % более менее понятно, если 75% и больше товара из черного списка, то будет блокировка....
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 10:51 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 10:53 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 10:54 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 10:55 |
Natka-Natka
у меня было 3 НН на аренду - заблокировали все. 2 - на неплательщика, 1 - на плательщика. Так что в любом случае пытаюсь что-то доказать. А про незаконность их требований и блокировки даже слышать не хотят.
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 11:04 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 11:06 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 11:14 |
Монна Нонна
Elena Sagarda до Рух Бізнесу України
15 хв. ·
Девочки, Кирш А.В.(народный депутат) на семинаре просил писать ему про все, что реально происходит c блокировками на предприятиях с конкретными ситуациями, чтобы они на уровне ВР могли изменить!!! Чтобы не вводить СЕА НДС не хватило всего 2 депутатских голоса, а под ВР стояло около 300чел!!! Он просит всех (и директоров и бухгалтеров) объединится и показать массовый "супротив", тогда что-то изменится. Вот его емейл presexpr@gmail.com
Re: Критерии блокировки НН | Модератор 13 липня, 2017 11:18 |
natalka_l
Ще на рахунок документів, з її слів, один з директорів департаменту в ДФСУ що приймає участь в перегляді цих документів - сказав що не потрібно багато доків (їх все-рівно ніхто не має часу вивчати), краще менше доків але нормальне обгрунтування і пояснення. А багато доків хочуть місцеві ДПІ, бо вони мають надати пропозиції ДФСУ (бояться, тому і перестраховуються).
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 11:27 |
Вставлю за Вас с ее рекомендациями по документам: [www.facebook.com]Quote
natalka_lQuote
Монна Нонна
Elena Sagarda до Рух Бізнесу України
15 хв. ·
Девочки, Кирш А.В.(народный депутат) на семинаре просил писать ему про все, что реально происходит c блокировками на предприятиях с конкретными ситуациями, чтобы они на уровне ВР могли изменить!!! Чтобы не вводить СЕА НДС не хватило всего 2 депутатских голоса, а под ВР стояло около 300чел!!! Он просит всех (и директоров и бухгалтеров) объединится и показать массовый "супротив", тогда что-то изменится. Вот его емейл presexpr@gmail.com
Доречі, я так зрозуміла Юлія Дороговоз [uspp.ua] також постійно спілкується з Мінфіном та представниками ДФСУ по даній темі. Хто хоче її знайти - вона є в фейсбуці (не можу вставити посилання, не можна в робочий час в фейсбук)))
Я вчора вночі написала їй, на рахунок критеріїв. Сьогодні поспілкувались по телефону. Вона якраз на 12:00 їхала в ДФСУ на зустріч по цьому актуальному питанню. Також Юлія сказала що їм потрібні реальні факти реальних випадків порушень критеріїв з боку ДФСУ.
Ще на рахунок документів, з її слів, один з директорів департаменту в ДФСУ що приймає участь в перегляді цих документів - сказав що не потрібно багато доків (їх все-рівно ніхто не має часу вивчати), краще менше доків але нормальне обгрунтування і пояснення. А багато доків хочуть місцеві ДПІ, бо вони мають надати пропозиції ДФСУ (бояться, тому і перестраховуються).
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 11:28 |
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 11:33 |
Re: Критерии блокировки НН | Модератор 13 липня, 2017 11:35 |
Суть которых сводится к следующему:
Re: Критерии блокировки НН | Модератор 13 липня, 2017 11:36 |
6. В подальшому намагайтеся вийти на податкове навантаження за всіма податками, зборами та ЄСВ на рівень, що перевищує 5 %. За цих умов ви зможете уникнути блокування, якщо звісно "доживете" до того моменту (дуже жорстко, але це правда).
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 13:07 |
Та ці рекомендації вона по-ідеї ще раніше давала. Тут кожен день щось міняється.
От Ваш приклад якраз показовий. він доводить що ДФСУ пофіг на закон, на Кодекс і накази Мінфіна. І що реально відбувається порушення чинного законодавства. Це зверніть увагу що Насіров відсторонений, хто там у них зараз рулить? За таке і треба притягувати до відповідальності.Quote
Natka-Natka
вот и пишу- не работает. В налоговой мне сказали, что решили блокировать накладніе на неплательщика. Ответа - Кто решил? я не услішала.
Re: Критерии блокировки НН | 13 липня, 2017 13:12 |
по початковій версії Мінфіну - треба було. А по теперішній версії ДФСУ - подається тільки якщо вже призупинена реєстрація.Quote
Azza79N
скажите, у кого услуги (аренда) если пока не блокировали, таблицу отправлять надо или нет?
Тіпа борються зі схемним податковим кредитом...Quote
Монна Нонна
Я взагалі не розумію, навіщо вони запровадили оцей механізм суцільної перевірки кожної операції.
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua