На підприємстві підняли оклади всім працівникам, чи потрібно це підняття записувати в особову картку працівникаа в 4 розділ - Призначення і переведення?
Добрий день. Можливо вже в когось була схожа ситуація, що розділ "Відпустки" в особовій картці заповнений повністю? Що далі робити? Мені заповнити нову особову картку чи можна собі роздрукувати тільки табличку розділу "відпустки"і далі продовжувати заповняти? Буду вдячна за відповідь.
Quote ПСИ Доброго дня, а як що я не заповнюю в карточці відпустки, то це порушення?
Неведення особових карток перевіряючі кваліфікують як інші порушення вимог законодавства про працю, штраф - 1 мінімальна з/п. А ось з приводу деяких недоліків ведення особових карток ніяких наслідків при перевірці не повинно бути.
добрый день, как вы заполняете оклад в личной карточке если в штатке 1 единица и полный оклад, а принимаем на работу на 3 часа в день пропорционально отработанному времени , зп считаем по часам
Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень. Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.