Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Не відправлено заяву про приєднання до договору про визнання електронних документів

Відправлено користувачем Annet99 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Зробили нові ЕЦП на підприємстві після зміни юридичної адреси. При оформленні ЕЦП сказали достатньо відправити "Повідомлення про реєстрацію електронного цифрового підпису". Так і зробили, отримали Квитанцію 2 і вже подали багато звітів, реєстрували податкові. Усе прийнято. А тут звернула увагу, що треба подавати спочатку "Заяву про приєднання до договору про визнання електронних документів". Я так розумію подавати, а як щодо тих звітів та податкових, які прийнято без оцієї заяви? Чи не визнають їх недійсними? Що взагалі робити такій ситуації? Всім дякую за відповіді.
Ничего делать не надо. Раньше был договор и уведомление. Если действие старых ключей не закончилось, можно отправлять уведомление, если закончилось, нужно отправлять новый договор. Сейчас договор заменили заявой про приєднання. Уведомление вроде без изменений осталось. Если бы что-то было не так, отчеты не принимались бы.
Підприємство змінило юридичну адресу в 2017 році і при закінченні дії ключів треба було перезаключити договір уже з новою податковою. Нова ДФС не реєструвала договір, без чіткої аргументацію. Тепер уже не реєструє заяву про приєднання і теж без аргументації. Точніше аргументація одна бла бла бла про порушення в реквізитах. Тепер в заяві писанини стало менше але віз там де й був. Юрист каже що дані емайлу повинні бути обовязково зареєстровані. При перереєстрації електронну адресу не вказували. Думаю треба подати зміни в картці а чи допоможе? А не реєструють договір/заяву, на мою думку, через бюджетні борги. Маю таку думку. Тільки ніхто з перевіряючих уголос та привселюдно це не підтсвердить.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034899999999999