Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

ДФС и баланс

Відправлено користувачем lika 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
ДФС и баланс
Кого недавно проверяли налоговики?
Они хорошо ориентируются в балансах и оборотках?
Re: ДФС и баланс
довольно хорошо и в балансе и в проводках
Re: ДФС и баланс
ДФС може перевіряти остані 3 роки діяльності, що передують перевірці, це відноситься до перевірки балансів?


Re: ДФС и баланс
Проверять за любой период могут
Re: ДФС и баланс
Quote
Lin@
Проверять за любой период могут

Хоч за царя Гороха - но штрафувать токмо за три...
причьом уточньонки продляють цей період... smoking smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Re: ДФС и баланс
Вопрос был о сроках grinning smiley
штрафы таки да winking smiley
Re: ДФС и баланс
А ще таке питання, якщо підприємство здає річну декларацію з прибутку, при перевірці податкову цікавлять квартальні баланси? Чи можуть вони їх перевіряти?
Re: ДФС и баланс
1. Раньше «малыши» вели налоговый учет: наличие первичных документов, сложили документы в папочку, посчитали базу налогооблождения, подвели налоговые итоги, заполнили декларацию.за неведение бухучета штрафа практически не было.
Стаття 16. Обов’язки платника податків
16.1. Платник податків зобов’язаний:
.....16.1.5. подавати на належним чином оформлену письмову вимогу контролюючих органів (у випадках, визначених законодавством) документи з обліку доходів, витрат та інших показників, пов’язаних із визначенням об’єктів оподаткування (податкових зобов’язань), первинні документи, регістри бухгалтерського обліку, фінансову звітність, інші документи, пов’язані з обчисленням та сплатою податків та зборів. У письмовій вимозі обов’язково зазначаються конкретний перелік документів, які повинен надати платник податків, та підстави для їх надання;Кроме того, налоговые показатели должны основываться на данных бухгалтерского учёта:

2. Сейчас на основании бухучета заполняем деку прибыли. Понятно осталось: первинні документи, регістри бухгалтерського обліку, фінансову звітність.
Вопрос №1: А в каком объеме предприятие должно подать »інші документи, пов’язані з обчисленням та сплатою податків та зборів»?
Что мы должны сделать:
вариантА: предоставить баланс и подвердить его обороткой или
вариант Б: дали проверяющему баланс, а оборотку пусть считает проверяющий сам. И проводки делает сам, вручню рисует сам. А если будет расхождение с моими ,то будем искать ошибки у него или у меня. Он теряет время на эту работу, чем меньше объем проверки тем меньше ошибок возможно найти. А время на проведение проверки у них не безгранично.
Был случай: еще Сбербанк проверял использование налички. Дирик сказал: собери подотчеты за три года, а авансовые отчеты за ранние периоды не показывай. Я поленился вытащить их. В результате банк штраф нарисовал за авансовые отчеты, в предыдущих периодах.

3. Если на предприятии ведется бухучет в 1с и вы даете возможность проверяющему поработать в вашей 1с,то это равноценно ( ИМХО ) самому раздеться перед налоговиком до гола. Вопрос №2: такой «стриптиз» обязательно делать? angry smiley А если и "обнажаться", то как далеко??? hot smiley
Re: ДФС и баланс
присутствовала летом прошлым при проверке, проверяли первичку , в оборотки смортрели немного- наверное не сильно рубили в них
меня б больше первичка устроила, база рухнула летом , красоту еще до конца не навела , эти 643 и 644 меня уже доконали, то не привязалось, то перепривязалось, а суммы то прут в баланс
Re: ДФС и баланс
При складані річної звітності, знайшла помилку в січні 2017 року, виправлення якої змінить дані квартальних балансів, з цим можуть бути проблеми при перевірці податковою, якщо здаю річну декларацію з прибутку в якій опираюсь на річну фін звітність???
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.0003240000000001