Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Зарплата

Відправлено користувачем SPPVV 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Зарплата
Всім добрий день!

Дано: позмінний біжучий графік з підсумованим обліком часу в кінці кварталу, є денні та нічні, тривалість зміни по 12 год (в т.ч. 1 год на відпочинок). Оплата - посадові оклади згідно відпрацьованого часу (у всіх на рівні МЗП).

Питання: який розмір з/п правильно брати при нарахуванні з/п 28,31 чи відштовхуватись від кількості годин кожного конкретного місяця (наприклад в січні 4723/167=28,28 в лютому 4723/20=29,52)
Re: Зарплата
А вы не забыли, что ночной труд +20% , а праздничные дни в двойном размере? Для расчета месячной зарплаты наверное проще почасовую ставку Х отработанные часы.
Re: Зарплата
Так, вечірні +20%, нічні +30% нараховую кожного місяця. Понаднормові в подвійному розмірі за результатами кварталу. А святкові хіба є при біжучому графіку?


Re: Зарплата
Но уверен, но есть вот такая ссылка по теме:
[www.buhoblik.org.ua]
Re: Зарплата
Праздничные есть, но переработка их может "съесть". Например, если переработано 20 часов, в т.ч. 8 праздничных, то в двойном размере оплачивается 8 часов праздничных и 12 часов переработки. А если переработки 5 часов и работа в праздник 8 часов, то оплачивается праздничных 8 часов.
Re: Зарплата
Доброго дня.

Посадові оклади ділите на норму робочого часу кожного місяця.
І помножуєте на відпрацьовані годиин.

Дивитесь, щоб за повний відпрацьований місяць не було менше мінімальної зп.

І плюс зверху вечірні+нічні, святкові, понаднормовані.
Re: Зарплата
Доброго дня. У мене таке питання, якщо робітники оформлені на неповний робочий тиждень, (вівторок середа четвер), а потім пішли в не оплачувану відпустку у другій половині місяця, то як нарахувати ЄСВ, обовязково від мінімальної з-п за місяць, чи за 0,5 місяця?
Re: Зарплата
Підкажіть. будь ласка. Якщо через день продавці працюють по 10 годин.по індивідуальних графіках роботи . То в лютому місяці один продавець відпрацює 15 днів= 150 часов, а другий 14 днів 140 часов. За місяць платимо ставку. А як розрахувати аванс? Яка норма годин має бути при цьому графіку? Вибачте , зависла. Допоможіть.
Re: Зарплата
Думаю, нужно аванс считать, исходя из индивидуального графика каждого работника. Тогда у одного будет 8/15, у другого 7/14. Если не хочется считать каждого отдельно, можно рассчитать по большему (8/15) и всем заплатить одинаково. Аванс ведь должен быть не меньше, чем оклад за фактически отработанное время, а больше можно.
Re: Зарплата
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00028700000000004