![]() | ||
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 31 серпня, 2020 14:27 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 02 вересня, 2020 12:13 |
Заява-розрахунок | 08 січня, 2021 07:11 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 08 січня, 2021 11:03 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 08 січня, 2021 15:22 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 09 січня, 2021 17:23 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 10 січня, 2021 19:00 |
А после того, как выплатили больничный, нужно же подать Соцстраху " Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам" !!! Еще раз туда идти ножками ?Quote
Blick
Я користуюся програмою Медок, там всі звіти є. Якщо треба безкоштовно, 1-ПВ можна зробити в кабінеті респондента на сайті статистики: [statzvit.ukrstat.gov.ua]. А заяву-розрахунок скачати з будь-якого сайту, заповнити і віднести вручну. Я вручну носила, не схотіла з ними задля одного лікарняного договір укладати, а заповнювала в Медку.
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 09:27 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 11:06 |
"С таким настроением быстро продать слона не получится!"Quote
IRINANIK452017
З медком все зрозуміло , користуємся, подаєм . А як по поводу вигрузки з 1 с 7,7 всі лікарняні за 1-шу чи 2-гу частину місяца та загрузки в медок около 20 лікарняних за раз . Всі розумні і мені підскажіть.
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 12:27 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 12:31 |
Я решила дважды прогуляться. Если у меня следующий больничный лет через 5 будет, договор заново оформлять. Это если бы часто, то договор конечно удобнее.Quote
nikon
Я користуюся програмою Медок, там всі звіти є. Якщо треба безкоштовно, 1-ПВ можна зробити в кабінеті респондента на сайті статистики: [statzvit.ukrstat.gov.ua]. А заяву-розрахунок скачати з будь-якого сайту, заповнити і віднести вручну. Я вручну носила, не схотіла з ними задля одного лікарняного договір укладати, а заповнювала в Медку.
А после того, как выплатили больничный, нужно же подать Соцстраху " Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам" !!! Еще раз туда идти ножками ?
Нееее....Я сходила в Соцстрах и заключила с ними Договор, заяву-розрахунок формировала в Медке и отсылала Медком же. Быстро прошло, ну, в смысле квитанция № 3 на 4-й день пришла.
Вот это вышеупомянутое Повідомлення про виплату коштів тоже формировала и отправляла Медком.....Тут что-то не очень......Отправляла 4-го января, и до сих пор нет кв. № 3.....
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 13:19 |
С этим вирусом.....куча проблем......я попадАю в категорию риска, поэтому не очень хочется лишний раз тусоваться в Фондах )))Quote
Blick
А после того, как выплатили больничный, нужно же подать Соцстраху " Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам" !!! Еще раз туда идти ножками ?
Нееее....Я сходила в Соцстрах и заключила с ними Договор, заяву-розрахунок формировала в Медке и отсылала Медком же. Быстро прошло, ну, в смысле квитанция № 3 на 4-й день пришла.
Вот это вышеупомянутое Повідомлення про виплату коштів тоже формировала и отправляла Медком.....Тут что-то не очень......Отправляла 4-го января, и до сих пор нет кв. № 3.....
Я решила дважды прогуляться. Если у меня следующий больничный лет через 5 будет, договор заново оформлять. Это если бы часто, то договор конечно удобнее.
Кстати, встретила в соцстрахе коллегу, она и заяву-розрахунок, и отчет по выплатам сдавала, в отчете человек 20. Ходит в соцстрах каждые две недели, т.к. руководство не хочет договор заключать.
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 13:20 |
100% !!!Quote
Blick
А откуда у Вас в 1С7.7 больничные? Может у Вас она какая-то особенная, а не стандартная, тогда мы не в курсе, программистов надо спрашивать. Есть сайт с обновлениями 1С и примочками разными - nado.in, попробуйте там поискать.
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 16:08 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 11 січня, 2021 17:16 |
Re: Заява-розрахунок ФСС, первинний та продовжуючий листки | 12 січня, 2021 10:08 |
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua