Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

сроки виплати авансу та зп

Відправлено користувачем tlydaa 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Якщо ТОВ хоче виплатити аванс раніше терміну( між зп та авансом буде не 16 к.дн.,а 13) це буде порушення? І взагалі ,є за це штраф ,якщо більше 16 днів?
Quote
tlydaa
Якщо ТОВ хоче виплатити аванс раніше терміну( між зп та авансом буде не 16 к.дн.,а 13) це буде порушення? І взагалі ,є за це штраф ,якщо більше 16 днів?
Самое главное, что бы между зарплатой за вторую половину месяца и авансом за следующий месяц было не больше 16 календарных дней. А уже между авансом и зарплатой можно и больше, и меньше.
Quote
Самое главное, что бы между зарплатой за вторую половину месяца и авансом за следующий месяц было не больше 16 календарных дней. А уже между авансом и зарплатой можно и больше, и меньше

[/quote
где такое сказано в 115й статье?
]Заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів - представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.


Директор хоче змінити строки виплати зп на 16-е і 31 -е число поточного місяця. Строки в нас прописані у Положенні про оплату праці.
Як можна внести зміни або просто оформити наказ директора про нові строки? Хто як робить?
Сроки по выплате зарплаты можно утвердить в коллективном договоре или согласовать с профсоюзом, или с трудовым коллективом.
Если таковых нет, лучше придерживаться статьи 115
[i.factor.ua]
[buhgalter911.com]
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00029099999999993