Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 25 жовтня, 2022 18:55 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 26 жовтня, 2022 10:04 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 26 жовтня, 2022 20:03 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 08:22 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 08:31 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 09:33 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 12:49 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 13:17 |
Frog22
Доброго дня! На мою думку, Таблиця подається сама по собі з поясненнями, це описано в Порядку 1165 (п.12-24). Вона, як імунітет буде діяти вже на ті ПН, дата яких буде після дати прийняття Таблиці. На кожну заблоковану ПН/РК подається окреме Повідомлення з необхідними документами, що підтверджують реальність здійснення операції.
А ще, наскільки я розумію, якщо платник має ПОЗИТИВНУ ПОДАТКОВУ ІСТОРІЮ (ППІ) (хоча б один із шести показників - перелік цих показників містить Додаток 2 до Порядку 1165), то операції не повинні перевірятись на ризиковість операцій, цитую п.7 Порядку 1165: "7. У разі коли за результатами автоматизованого моніторингу податкової накладної/розрахунку коригування встановлено, що відображена в них операція відповідає хоча б одному критерію ризиковості здійснення операції, крім податкової накладної/розрахунку коригування, складених платником податку, який відповідає хоча б одному показнику, за яким визначається позитивна податкова історія, реєстрація таких податкової накладної/розрахунку коригування зупиняється".
Перевірте в електронному кабінеті показник ППІ в розділі Моніторинг ПН/РК. Багато в кого він раптово зник, хоча раніше був???
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 13:28 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 14:34 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 14:39 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 14:48 |
Frog22
Документ довільного формату (в потрібній кількості) подається окремо до Таблиці і також подається окремо до Повідомлення (теж в потрібній кількості).
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 27 жовтня, 2022 17:59 |
Дякую за підказку !Quote
natalka_l
Слухайте, таблицю заповнити - пару годин часу (це якщо велика), то чому б і не заповнити? Заповнюється одна таблицях по всіх кодах. Відмовлять, скопіюєте, щось поправите і знову подасте. Подавати можна необмежену кількість раз + плюс до таблиці бажано додати пояснення по Вашій діяльності.
По оренді, зверніть увагу на 20-опп чи подавалось.
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 28 жовтня, 2022 09:30 |
nikon
Цей Орендар у нас дуже давно,з початку 2016 року, мені здається, я не подавала 20-опп коли вони до нас заходили...
Втім, пам'ятаю, що коли я мала натхнення подати 20-опп, вона не прийнялась. Колись в нашому приміщенні був наш магазин, власники цей наш магазин закрили і віддали приміщення в оренду під чужий магазин. І тепер, коли не приймається 20-опп (тип об'єкту оподаткування 321 МАГАЗИН ), воно пише в квитанції типу А магазин же ж закрито.... Отака фігня, малята....Сьогодні проти ночі подавати не буду....не засну...Хіба завтра зранку буду дєрзАть...(((
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 28 жовтня, 2022 10:53 |
Увы ! Я в графе 5 уже до 32100003 дошла....І в графі 2 поставила 1.Quote
Шустрик
Цей Орендар у нас дуже давно,з початку 2016 року, мені здається, я не подавала 20-опп коли вони до нас заходили...
Втім, пам'ятаю, що коли я мала натхнення подати 20-опп, вона не прийнялась. Колись в нашому приміщенні був наш магазин, власники цей наш магазин закрили і віддали приміщення в оренду під чужий магазин. І тепер, коли не приймається 20-опп (тип об'єкту оподаткування 321 МАГАЗИН ), воно пише в квитанції типу А магазин же ж закрито.... Отака фігня, малята....Сьогодні проти ночі подавати не буду....не засну...Хіба завтра зранку буду дєрзАть...(((
А в 20-ОПП в графі 5 потрібно номер наступний ставити - 32100002... і все приймецця...
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 28 жовтня, 2022 11:00 |
Ура ! Вот так прийнялось !!!Quote
nikon
А в 20-ОПП в графі 5 потрібно номер наступний ставити - 32100002... і все приймецця...
Увы ! Я в графе 5 уже до 32100003 дошла....І в графі 2 поставила 1.
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 30 жовтня, 2022 17:04 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 30 жовтня, 2022 18:04 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 01 листопада, 2022 17:05 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 02 листопада, 2022 07:15 |
Мурка
ПН реєстрація зупинена. Подаю пояснення з документами, не прийнято. Пише, що немає такої податкової в реєстрі заблокованих ПН.
Що це може бути?
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 02 листопада, 2022 07:46 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 02 листопада, 2022 08:08 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 02 листопада, 2022 08:10 |
Juliia
ПН реєстрація зупинена. Подаю пояснення з документами, не прийнято. Пише, що немає такої податкової в реєстрі заблокованих ПН.
Що це може бути?
В мене аналогічна історія.В податковій поки не змогла отримати відповідь.Хтось знає телефон в Києві, куди дзвонити?
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 02 листопада, 2022 09:06 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 02 листопада, 2022 10:59 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 04 листопада, 2022 15:17 |
Мурка
Що це може бути?
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 07 листопада, 2022 12:21 |
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 07 листопада, 2022 19:22 |
Вычитала в интернете, что основной документ - отэто Повідомлення, с ним надо подавать Документ довільного формату (для подання сканкопій). Для кожної сканкопії - окремий Документ.Quote
NataliV
Добрый день всем! У меня сегодня тоже впервые такая радость: Реєстрації зупинено.
Интернет-провайдер предоставляем услуги.
Из 5 н/н на одного и того же покупателя - 3 зарегистрированы, а по 2м- регистрация зупинена.
(Коди УКТЗЕД/ДКПП товару/послуг
61.90, , відсутні в таблиці даних платника податку на додану
вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються
(виготовляються), та їх обсяг постачання дорівнює або перевищує
величину залишку обсягу придбання такого товару/послуги та
обсягу його постачання, що відповідає п. 1 Критеріїв ризиковості
здійснення операцій. )
Скажите, пожалуйста, что нужно подавать сразу: Повідомлення про подання пояснень или Таблицю?
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 08 листопада, 2022 07:47 |
NataliV
Скажите, пожалуйста, что нужно подавать сразу: Повідомлення про подання пояснень или Таблицю?
Re: есть ли смысл подавать таблицу укт зет? в свете новых блокировок.. | 08 листопада, 2022 08:09 |
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua