Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи

Розширений пошук по форуму

Нова звітна по Зведеному ПДФО/ЄСВ - додаток Д1

Відправлено користувачем varvara_26 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
в мене чомусь не подавався звіт по ПДФО/ЄСВ з кейсом коли одна людина працювала в місяці і як штатнік, і як ЦПХ (вірніше, ГІГ, але то суті не міняє). Людина звільнилась 5 вересня, а 9 вже підписала ГІГ контракт. Відповідно, проставила 2 рядками з разними кодами -1 та 26 , днів перебування проставила 5 для штатніка, та 22 для ГІГа. Контроль видавав помилку Кількість календарних днів перебування у трудових /цивільно-правових відносинах протягом звітного місяця' кількість днів внесено за звітний місяць більше ніж в одному рядку з ознакою '0', крім ЗО з кодами 42,43,44,45,50. Оскільки не мала часу розбиратись, прибрала дні перебування для ЦПХ. Думала, почитаю матчастину та подам звітну нову, ще є час. А в звіті ЄСВ/ПДФО я так розумію, звітна нова не прокатить, треба тільки через 0/1 вилучення/включення. Тобто, я маю зараз подату звітну нову тільки на цю людину, вилучити рядок с ЦПХ з непроставленими днями перебування та включити з проставленими? тобто, мій кейс крім як через уточнення ніяк не подати? чи то я туплю, і дні по ЦПХ не проставляють взагалі,
А в додатку 5 ви показували ці рухи?!

Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Шустрик
А в додатку 5 ви показували ці рухи?!

так, звичайно. Додаток 5 прийнявся

і відповідно в 1ДФ тед 2ма рядками, теж все ОК, Чомусь тільки ці дні не хаває
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Ваша IP адреса, домен або провайдер були заблоковані. Будь-ласка, зверніться до адміністратора.
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись

Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua

0.00029600000000002