Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Подскажите,пож.-та по командировкам!!

Відправлено користувачем ulinka 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Подскажите как быть в такой ситуации т.к начинающий бух и с авансовыми практически не сталкивалась.Сотрудник выехал в командировку 26.08 а прибыл 30.08.Отметку о прибытии я должна поставить 30.06 но это был вых.на предприятии?? ..И если 1.09 то этот день вкл. в оплату суточных??и как правильно учитывать суточные??
Чи потрібно оплачувати (і якщо потрібно, то як) роботу у вихідний день, якщо в цей день працівник повертається з відрядження?

Відповідно до розділу «Загальні положення» Інструкції якщо працівник спеціально відряджений для роботи у вихідні або святкові й неробочі дні, то компенсація за роботу в ці дні виплачується відповідно до чинного законодавства.

Згідно зі статтями 71, 72 КЗпП залучення працівників до роботи у вихідні дні провадиться за письмовим наказом (розпорядженням) власника або уповноваженого ним органу (лише із дотриманням умов, зазначених у статті 71 КЗпП). Робота у вихідний день може компенсуватися, за згодою сторін, наданням іншого дня відпочинку або у грошовій формі в подвійному розмірі. Оплата за роботу у вихідний день обчислюється за правилами статті 107 КЗпП.**

Відповідно до «Загальних положень» Інструкції, якщо наказом про відрядження передбачено повернення працівника з відрядження у вихідний день, йому може надаватися інший день відпочинку відповідно до законодавства у сфері регулювання трудових відносин.
Шановна ulinka !
Якщо Ваш працівник прибув 30 серпня то так і ставите у відрядженні ( якщо поставите після вихідних то заплатіть зайві 2 дні відрядження)
а якщо поізд прибув скажімо 0 годин 30 хвилин 1 вересня то таку дату і вказуєте
і за цей день належить людині оплатити 30 грн відрядних

З побажанням всіх благ
Ваш "ДК"
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00048300000000001