Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Помните-Фин.Звіт для маліх на НОВОМ бланке

Відправлено користувачем FyDD 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
кстати в 1с 7,7 этого отчета еще нет
У меня есть бланк баланса новый, но только в Ворде. Кому надо могу скинуть. Незнаю насколько он новый,но в понедельник в Деснянскую статистику приняли
Додаток 1 до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 25
"Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва"


ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ
СУБ'ЄКТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА


Там строка 665 в балансе, а в звите про фин результаты немного по-другому статьи указаны, номерация другая...короче отличается
Киев Подол ,, не принимают старый
Если не принимают у них можно купить (или даже бесплатно дадут) новый бланк. По крайней мере раньше без проблем давали
А что такое "Спрощений фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва"? Он тоже новый с 01.04.11, раньше не было. Еще более упрощен, чем 1-м. Кто его сдает?
те у кого ставка налога на приб = 0
Юридическое лицо, плательщики единого налога 6%. Какой баланс сдавать по -новому? Подскажите, пожалуйста!
Заполняем в тыс. или тыс. с одним знаком?
Посмотрите на данном сайте, "Бланки отчетности - финансовая отчетность - для малых предпритятий - номер 4 (не первый!)"
1мс, 2мс - для отчтеов с 2012 года!
Крысик
в статистику - с одним
в налогвую - в целых
Quote
ewro
Крысик
в статистику - с одним
в налогвую - в целых

СПАСИБО!
шановні бухгалтери, підскажіть ...у мене приватне підприємство, почали діяльність з червня місяця, чи потрібно здавати звіт в статистику і що крім декларації з прибутку, 1 ДФ, ПФ, в податкову....загальна система...дякую..
дякую...знайшла..
Платники податку на прибуток (крім малих підприємств) разом із відповідною податковою декларацією подають квартальну або річну фінзвітність

Чи всім платникам податку на прибуток необхідно подавати до декларації з податку на прибуток за II квартал 2011 року додатки — Баланс та форму 2 при поданні цих додатків, а також чи застосовуються щодо зазначеного штрафи та санкції?

Податковим кодексом України у пункті 46.2 статті 46 передбачено положення, відповідно до яких платник податку на прибуток разом із відповідною податковою декларацією подає квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації. А платники податку на прибуток — малі підприємства, віднесені до таких відповідно до Господарського кодексу України (ГКУ), подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність.

При цьому відповідно до пункту 63.7 статті 63 Господарського кодексу України підприємства, залежно від кількості працівників та обсягу валового доходу від реалізації продукції за рік, можуть бути віднесені до малих, середніх або великих підприємств. Малими, незалежно від форми власності, визнаються підприємства, де середньооблікова чисельність працівників за звітний (фінансовий) рік не перевищує 50 осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за цей період не перевищує 70 млн грн.


У складі фінансової звітності платник податків зазначає тимчасові та постійні податкові різниці. Податкова різниця — це різниця, яка виникає між оцінкою і критеріями визнання доходів, витрат, активів, зобов’язань за національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку або міжнародними стандартами фінансової звітності, та доходами і витратами, визначеними згідно з Податковим кодексом України. Тимчасова податкова різниця — це податкова різниця, яка виникає у звітному періоді та анулюється в наступних звітних податкових періодах. Методика бухгалтерського обліку тимчасових та постійних податкових різниць затверджується у порядку, передбаченому Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», публікується до 01.04.2011 р. та набирає чинності з 01.01.2012 р. Суб’єкти господарювання — платники податку на прибуток подають фінансову звітність з урахуванням податкових різниць починаючи зі звітних періодів 2012 р.
Quote
FyDD
кстати в 1с 7,7 этого отчета еще нет

В новом уже есть
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00036699999999995