Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Розрахунок середньоденної зарплати для відпускних

Відправлено користувачем GalynaS 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Допоможіть будь-ласка, при розрахунку відпускних працівникові, який не відпрацював повний рік, прийнятий 17 лютого, звільнений 01 липня, рахувати дні в лютому чи все ж ні? Для розрахунку кількості днів для відпустки беремо з 1 по 1 число, а от як бути з розрахунком середньоденної зарплати?
Начнем с того, что это будут не отпускные, а компенсация. Для расчета количества неиспользованных дн. отпуска берут фактическое количество дней, а ср.з/п расчитывают с 1по 1число, м-ц увольнения в расчет ср. з/п для компенсации не берут.
Середня заробітна плата обчислюється виходячи з виплат за фактично відпрацьований час роботи з 1-го числа наступного місяця після оформлення на роботу до 1-го числа місяця, в якому надається відпустка. Якщо працівника прийнято на роботу в перший робочий день місяця, такий місяць входить до розрахунку середньої зарплати.


я так і не зрозуміла: при розрахунку загальної кількості календ. днів (за мінусом свят і неробочих) при розрахунку середньоденної зарплати враховувати лютневі дні чи ні?
к оплате подлежат 9 дней компенсации.
расчетный период для определения среднедневной зар.платы 01.03.11-30.06.11г. количество календарных дней минус праздничные. Начисление ЗП за этот период разделить на полученное количество календ.дней (без учета праздничных), в результате получите среднедневную зар.плату и умножить на 9 дней компенсации за неиспользованные дни отпуска.
а чого 9 днів? Я рахую 8 днів по пропорції - 24 кал. дні-12 міс, 4 міс. -Х, Х=4*24/12=8 днів
Marina D. так мене якраз і цікавить чи використовувати 17 кал. днів за лютий - "разделить на полученное количество календ.дней (без учета праздничных)" чи все ж ні?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034299999999998