Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

ДОПОМОЖІТЬ! ВИТРАТИ ПІДПРИЄМЦЯ ЗАГАЛЬНА СИСТЕМА

Відправлено користувачем Annet99 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Підкажіть будь ласка! Я ФОП на загальній системі з 2 кварталу 2011 року! У 1 кварталі 2011 була на єдиному податку та отримала аванс за товар 150.000 тис.грн, а закупку товару та його відвантаження здійснила у 3 кварталі 2011 року та поставила у витрати.Податківці казали, що буде витратами. Тепер, коли заповнювала книгу доходів та витрат, консультуючись з податківцями, почула жашливу звістку, що це не витрати.Як же так?? Тепер такий податок мені платили...Я в шоці, допоможіть аргументованими відповідями!!!
у вас расходов не будет, но и дохода тоже, поскольку вы его уже получили в качестве выручки, когда были на едином налоге, и эта сумма у вас уже прошла по книге.
Підприємець в 2011 році був на єдиному податку , в 1 кварталі 2012 р. - на заг. системі,а з 2 кварталу - знов перейшов на єдиний податок. В 2 кварталі сплатив єдиний внесок від доходу. Податковці стверджують , що до витрат включається не нарахований єдиний внесок 1 кварталу, а сплачений у 1 кварталі .Тобто виходить в 1 кварталі не можна включити , а в 2 вони пропадають, так як підприємець переходить на єдиний податок.
Підкажіть до підприємця на заг. системі хіба не застосовується ст. 138. 10.4 п. б , де чітко сказано суми нарахованих податків та зборів..., єдиного внеску.


Включити можна ОПЛАЧЕНИЙ єдиний внесок! Це також стосується й ПДФО! Взагалі підприємець на загальній системі може включити до витрат отримані та обовязково оплачені товари, роботи, послуги.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00027699999999997