Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Работник без кода

Відправлено користувачем IRINA_KASYAN@bigmir.net 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Приняли работника без кода идентификационного.
Что с него нужно брать?
В паспорте стоит штамп : Має право здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера". давненько с таким не имела дело, должен быть еще № регистрационный?
У него стоит подпись должностного лица и подпись, дата, Номер справки за Ф-83 № ___х___ (как-то на размер фотографии походе). Печати нету.
Как заполнять на него 1 ДФ. Помнится его подавали отдельной порцией с копией паспорта, но я сдаю по электронке.
Спасибо откликнувшимся.
Вместо ИНН серия и номер паспорта
ЕБПЗ

Відповідно до п. 1 спільного наказу ДПА України та Міністерства внутрішніх справ України від 17.12.10 №955/628 спільний наказ Державної податкової адміністрації України та Міністерства внутрішніх справ України від 19.10.04 №602/1226 "Про затвердження Порядку унесення відмітки до паспорта громадянина України щодо ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податків та інших обов'язкових платежів" втратив чинність з 21.01.11. В зв’язку з чим, фізична особа, яка через свої релігійні та інші переконання відмовлялася від прийняття ідентифікаційного номера та в паспорті громадянина України має відмітку про право здійснювати платежі без ідентифікаційного номера, внесену до 2011 року, втрачає таке право починаючи з 21 січня 2011 року. Пунктом 8 р. VIII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та втрату чинності деяких наказів Державної податкової адміністрації України, затвердженого наказом ДПА України від 17.12.10 №954 (далі - Положення №954) визначено, що за зверненням фізичної особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та подала Повідомлення до органу державної податкової служби за своїм місцем проживання для обліку її в окремому реєстрі Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, орган державної податкової служби після отримання інформації з Державного реєстру про взяття такої особи на облік за прізвищем, ім'ям, по батькові, серією і номером паспорта вносить до паспорта громадянина України такої особи (сьома, восьма або дев'ята сторінка) відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, форму якої наведено у додатку 8 до Положення №954.


и все, ничего больше не нужно нести в налоговую при заполнении 1ДФ?
копию паспорта приложить к 1ДФ
и ножками через канцелярию нести?
Re: Работник без кода
На практиці не стикалась з таким, але ось що написано в Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку

2.4. Податковий розрахунок подається податковими агентами із штатною чисельністю працівників до 1000 осіб єдиним документом на всіх, що працюють, з обов'язковим заповненням їхніх податкових номерів або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті) – однією порцією.
ІІІ. Порядок заповнення податкового розрахунку
3.1.4. Зазначається податковий номер юридичної особи – податкового агента, податковий номер або серія та номер паспорта фізичної особи – податкового агента (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті), яка подає розрахунок. Заповнення клітинок проводиться зліва направо (для юридичних осіб доповнюється зліва нулями до восьми цифр, якщо значущих цифр менше 8).
Re: Работник без кода
Подаю 1-ДФ по электронке на тех кто без кода отдельной порцией, вместо кода указываю серию и номер паспорта (например, АБ123456) и все. Раньше носила в налоговую и письма с просьбой принять отчет без кода, и копии паспорта с отметками, но сейчас в НАШЕЙ налоговой это уже не требуют.
спасибо.
теперь нужно его отправить в налоговую поставить новый штамп.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000277