Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Покупка у нерезидента?

Відправлено користувачем uhodko 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Покупаем у нерезидента, юр лица из Великобритании товар, Великобритания находится в перечне стран с которыми заключен договор о избежании двойного налогообложения.

Правильно ли я понимаю, что в данном случае ни мы не они в Украине ничего начислять и уплачивать не должны, все начисления произойдут в Великобритании, согласно ихним законам?

Где можно ознакомится с текстом этого договора?
виплата за товарними операціями не оподатковується в нас - прочитайте пп. "й" п. 160.1 ПКУ

Некоректно поставил вопрос, мы покупаем у него недвижимость, а в данном случае:

д) доходи від продажу нерухомого майна, розташованого на території України, яке належить нерезиденту, у тому числі майна постійного представництва нерезидента;

И как быть с Британской фирмой и украинскими налогами?


КОНВЕНЦІЯ
між Урядом України і Урядом Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії про усунення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доход і на приріст вартості майна

ДАТА ПІДПИСАННЯ:  10.02.93 р.
ДАТА НАБУТТЯ ЧИННОСТІ: 11.08.93 р.

.....
Стаття 6
 Доходи від нерухомого майна

1. Доходи, що одержуються резидентом Договірної Держави від нерухомого майна (включаючи доходи від сільського або лісового господарства), яке знаходиться в другій Договірній Державі, можуть оподатковуватись у цій другій Державі.

2. Термін "нерухоме майно" повинно мати значення, яке воно має в законодавствах Договірної Держави, в якій знаходиться це майно. Цей термін повинен у будь-якому випадку включати майно, допоміжне щодо нерухомого майна, худобу і обладнання, використовувані в сільському і лісовому господарстві, права, до яких застосовуються положення загального права щодо земельної власності, узуфрукт нерухомого майна і права на змінні або фіксовані платежі як компенсація за розробку або право на розробку мінеральних запасів, джерел та інших природних ресурсів. Морські і повітряні судна не розглядаються як нерухоме майно.

3. Положення пункту 1 цієї статті застосовуються також до доходу, одержаного від прямого використання, здавання в оренду або використання в будь-якій іншій формі нерухомого майна.

4. Положення пунктів 1 і 3 цієї статті застосовуються також до доходів від нерухомого майна підприємств і до доходів від нерухомого майна, яке використовується для здійснення незалежних особистих послуг.


і ще старенький лист ДПА

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 21.07.2000 р. N 10090/7/12-0117

Про застосування Конвенції про уникнення подвійного оподаткування з Великобританією

Державна податкова адміністрація України в доповнення до свого листа від 07.07.2000 р. N 9376/7/12-0117 повідомляє, що положення Конвенції між Урядом України і Урядом Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії не поширюються на заморські території Великої Британії, включаючи також і Нормандські острови (лист Форін Офісу Великої Британії від 15.06.2000 р.)

Огромное спасибо
Несколько раз прочитал и еще больше запутался


1. Доходи, що одержуються резидентом Договірної Держави від нерухомого майна (включаючи доходи від сільського або лісового господарства), яке знаходиться в другій Договірній Державі, можуть оподатковуватись у цій другій Державі.

Тоесть если английская фирма продает свой склад который находися в Украине украинскому предприятию, то налоги она должна платить в Украине

И налоги с чео из прибыли или из дохода?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00029899999999994