Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Прогули працівника

Відправлено користувачем NIKA15 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Прогули працівника
Ситуація така: працівник написав заяву на звільнення 30 квітня, про те щоб звільнити його 14 травня. 1 і 2 були вихідні, з 2 по 12 його не було, просто не зявлявся , на телефоні дзвінки не відповідав. 12 травня зявився, написав пояснювальну записку що його не було, по власних потребах. Директор вирішив звільнити його всетаки на підставі заяви за власним бажанням, але не виплачувати зарплати за дні прогулу. Може у когось була схожа ситуація!!! Як все це документально правильно оформити? Якщо маєте зразки документів скиньте у приват!!!
в отпуск за свой счет его с 30 апреля по 14 мая.
Если напишет заявление на отпуск, в ином случае нужно за каждый день прогула акт составлять......и увольнять уже по ст.40 п.4


Може хтось має зразок акту і наказу на такий випадок????
Я маю непогану статтю "УВОЛЬНЕНИЕ НЕРАДИВЫХ РАБОТНИКОВ.(прогул, пьянство, хищение,невыполнение трудовых обязанностей)" із взірцями актів.Це з " Бух. тиждень". Але стаття в форматі .нтм. Якщо Вас зацікавить - зустрінемося тут, на форумі 05 червня.
так мене цікавить дужеее...
У нас практически идентичная ситуация: декретчица должна была выйти из отпуска по уходу до 3-х лет, но вот уже вторую неделю не появляется на работе. Телефон не отвечает. В табеле ставим пока прогулы. Подскажите, что делать дальше??????? Ехать по месту прописки-выяснять причины? (живет в другой области). Если увольнять по статье за прогулы, то как быть с компенсацией за неиспользованный ежегодный отпуск перед декретным отпуском???????? Впервые столкнулись с такой проблемкой..... СПАСИБО за ОТВЕТ !!!ОЧЕНЬ СРОЧНО!!!!
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00046299999999999