Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Индексация

Відправлено користувачем Contable 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Индексация
Интернет пестрит заголовками "В Украине изменили Порядок проведения индексации денежных доходов населения".А где бы почитать официальное изложение нового порядка?
Re: Индексация
15 червня 2012 р.

Постановою КМУ від 13.06.2012 р. № 526 внесено зміни до Порядку проведення індексації грошових доходів населення, затвердженого урядовою постановою від 17.07.2003 р. № 1078 (далі — Порядок № 1078), якими суттєво змінено порядок проведення індексації грошових доходів населення.

Зауважимо, що тепер кожний місяць, у якому проводилося підвищення заробітної плати, буде вважатися базовим місяцем. Приклад проведення індексації у разі підвищення грошових доходів наведено у викладеному в новій редакції додатку 4 до Порядку № 1078.

Також змінами уточнено, що обчислення індексу споживчих цін для проведення індексації заробітної плати новоприйнятих працівників здійснюється з місяця прийняття працівника на роботу.

Крім того, Порядок № 1078 доповнено новим пунктом, згідно з яким для працівників, яких переведено на іншу роботу на тому ж підприємстві, в установі або організації, а також переведено на роботу на інше підприємство, в установу чи організацію або в іншу місцевість, та у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці у разі продовження такими працівниками роботи сума індексації зберігається, якщо сума збільшення заробітної плати менша, ніж сума індексації, яка повинна нараховуватися за відповідний місяць. У разі коли сума збільшення заробітної плати більша, ніж сума індексації, яка повинна нараховуватися за відповідний місяць, такий місяць вважається базовим під час обчислення індексу споживчих цін для проведення індексації.

Низка змін стосується проведення індексації доходів осіб, які працюють і одночасно навчаються за денною формою навчання або з відривом від виробництва, та доходів працюючих пенсіонерів.

Постанова від 13.06.2012 р. № 526 набере чинності з дня офіційного опублікування.

Документ із докладним редакційним коментарем буде опубліковано в одному з найближчих номерів газети «Податки та бухгалтерський облік».
Re: Индексация
Quote
НІНА
Постанова від 13.06.2012 р. № 526
.
Спасибо! Будем искать! smiling smiley
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00027099999999999