Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Зарплата!!!!Хелп!!!sad smiley

Відправлено користувачем rainy_days 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Нарахувала зарплату працівнику за липень, як звичайно, а працівник в липні у відпустці, і ще й з відпускними, кинула на зарплатну картку кошті. Треба ж було виключити з нарахування дні відпустки?
можно премию сотруднику начислить на излишне начисленные ( если начальство разрешит)
А якщо потім на руки менше видати? буде помилкою?


Як варіант, домовляєтеся з працівником, щоб він зняв із зпл-картки надлишкові кошти та повернув в касу. Якщо він відмовиться, то в наступному місяці утримати із зпл (суму нарахованої зпл зменшити в частині "нарахування").
Колись в мене був схожий випадок - гроші перерахувала не тій людині. Зверталася в банк, а вони кажуть, що гроші що вже зараховані на зпл-картку є власністю цієї людини і щоб повернути кошти треба з нею домовлятися. Але це було років 10 тому. Може якісь іще є варіанти повернути кошти чи заблокувати цю суму. Телефонуйте в банк.
Дякую за відповіді smiling smiley
Нужно было начислить з/пл только за те дни, когда он не в отпуске (отпуск же меньше, чем 31 день) и плюс отпускные. А в данном случае просто начислите за август меньше на ту сумму, что переначислили за июль. Или можно приказом обосновать начисление за июль (за какую-то доп. работу, например), чтоб не уменьшать начисление за август. Только налоги соответственно перечислить. Или переоформить его отпуск на август, если это не обременительно для вас.
я тоже ошибочно на з/п карточку пеерчислила деньги, банк сказал что деньги вернут если сотрудник напишет письмо, никто ничего не писал, зачислила переплату в качестве аванса за след месяц.
спасибі, зроблю так само.
У меня такая же ситуация получилась. В начале июля начислила и перечислила на карточку работнику отпускные за июль месяц. При начислении НДФЛ была применена соц.льгота. Потом аванс за июль этому же работнику опять начислила, ну и кинула на карточку. Теперь если сумму аванса приравнять к мат.помощи, соц льготы по НДФЛ не будет. Получается, что с работника недоудержала НДФЛ (могу сейчас исправить и доперечислить), а и переплатила сам доход. Как с эти быть? Если учесть при выплате в августе месяце, то на каком основании выплатила необлагаемый сейчас доход.
Спасибо за советы.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.000352